Preview: Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Κρίσιμο σε ότι αφορά τους στόχους και των δύο ομάδων είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (19:30).

Preview: Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Να διορθώσει το...λάθος που έκανε το προηγούμενο Σάββατο και να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας νικώντας την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ φιλοδοξεί ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο, το έργο των "πρασίνων" μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Κουίνσι και Λέτο ενώ έχει να αντιμετωπίσει ένα σύνολο που "διψάει" για βαθμούς αφού προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Καπίνο, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Κατσουράνης, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Κλέιτον, Τοτσέ, Πετρόπουλός, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Μαυρίας και Σεϊταρίδης.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βάλλα και Ντάνι.

Η αποστολή των ακριτών: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Λέιτε, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Στάσιακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK