Κέρκυρα - Λεβαδειακός 1-2

Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 2-1 την Κέρκυρα και πλέον μόνο με... θαύμα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Οι Φαίακες υποβιβάστηκαν στη Football League καθώς δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε έμειναν στο -7 από την τελευταία ομάδα που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.

Κέρκυρα - Λεβαδειακός 1-2

Εικόνα αγώνα

Ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τους πιο αδιάφορους της 28ης αγωνιστικής. Η Κέρκυρα χωρίς κουράγιο και με ελάχιστα πλέον κίνητρα, υποδέχθηκε το Λεβαδειακό που ήταν σχετικά μακριά τόσο από τα πλέι οφ όσο και από τον υποβιβασμό.

Χωρίς μεγάλη πίεση και άγχος οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, αναζήτησαν το δημιουργικό παιχνίδι και έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες.

Ο Ροζέριο, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ στην αριστερή γωνία του πρώην συμπαίκτη του στον Αστέρα Τρίπολης, Αναστασόπουλου.

Ο Ανέστης Αγρίτης ήταν αυτός που με ωραίο πλασέ έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Αθανασίου, ισοφάρισε σε 1-1 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να κάνει το 2-1 με σουτ του Σταμόγιαννου από το κέντρο, το οποίο όμως εξουδετέρωσε ο Κυριακίδης με δυσκολία... Οι Βοιωτοί, έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Βασιλείου και Γεωργίου.

Τελικά, η ομάδα του Βέλιτς πήρε τη νίκη με κοντινό πλασέ του Κόρμπου έπειτα από κεφαλιά του Ροζέριο στο δοκάρι.

Αυτή ήταν η τελευταία αναμέτρηση των Φαιάκων στο γήπεδο τους για τη Super League, καθώς την 29η και 30η αγωνιστική η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα θα παίξει σε Νέα Σμύρνη και Κομοτηνή.

MVP

Ο Ροζέριο σε αυτή την αναμέτρηση ήταν ουσιαστικός, χωρίς φλυαρία στο επιθετικό κομμάτι. Σκόραρε, μοίρασε μπάλα και ήταν γρήγορος σε σκέψη και εκτέλεση.

Κλειδί αγώνα

Ο Λεβαδειακός είχε να κερδίσει εννέα ματς. Από το τέλος Γενάρη και το διπλό στη Βέροια. Το κίνητρο των παικτών για το προπονητή που έχει μικρό διάστημα στην ομάδα και το κίνητρο για να τελειώσουν με την παραμονή από σήμερα, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο 1-2.

Αδύναμος κρίκος

Η άμυνα της Κέρκυρας δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο Ροζέριο τρύπωνε με άνεση στα κεντρικά στόπερ και δεν υπήρχε τρόπος αντιμετώπισης του...

Οι συνθέσεις των ομάδων

Κέρκυρα (Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Αθανασίου, Έντερ, Πετρούσης, Σταμόγιαννος (Κρητικός 83'), Τσοκάνης, Τσουμάνης (Ηλιάδης 57'), Λεόν, Αγρίτης, Κυβελίδης, Γκέσιος (Βασιλόγιαννης 87').

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Ροτζέριο (Ρομέου 91'), Πόι, Ακόστα (Καγιεχόν 63'), Βασιλείου (Μαχαίρας 85').

News 24/7

24MEDIA NETWORK