Μάνταλος: "Υπήρξε μια χαρά παραπάνω όταν ανέλαβε ο Μανωλάς"

Σκόρερ και στο 1-0 επί του Πανιωνίου ο Πέτρος Μάνταλος, μίλησε για την αλλαγή θέσης μετά την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Στέλιο Μανωλά.

Μάνταλος: "Υπήρξε μια χαρά παραπάνω όταν ανέλαβε ο Μανωλάς"
Μάνταλος ΑΕΚ

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ειλικρινής και δεν κρύφτηκε ερωτηθείς για την αλλαγή θέσης μετά την αντικατάσταση του Γκουστάβο Πογέτ από τον Στέλιο Μανωλά.

Μιλώντας στην εκπομπή της NOVA μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο σκόρερ της Ένωσης στο 1-0 δήλωσε: " Δεν ήταν ότι δεν χαιρόμουν το παιχνίδι. Απλώς επί Πογέτ η θέση μου ήταν πιο πίσω. Μου είχε λείψει να σκοράρω, μου αρέσει. Είχε ξεκαθαρίσει ο κ.Πογέτ ότι θα παίζει με αυτό το σύστημα. Έπρεπε να το σεβαστούμε. Έχω πει χιλιάδες φορές ότι νιώθω πιο καλά ως δεκάρι. Μου άρεσε η αλλαγή, το ήξερα ότι ο κ.Μανωλάς θα με χρησιμοποιήσει εκεί. Υπήρξε μια χαρά παραπάνω".

Απαντώντας δε στο ερώτημα για τον τελικό του ισπανικού κυπέλλου, αφού το αποτέλεσμα καθορίζει και το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ, τόνισε: " Θα είμαστε όλοι Σεβίλλη. Θα είναι ένα μαξιλαράκι. Η διοίκηση θα πάρει την απόφαση, προς το παρόν δεν έχει υπάρχει κάτι. Μέχρι τότε εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Πανιώνιος 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK