Ατρόμητος - Κέρκυρα 2-1 (VIDEO)

Με δύο γκολ του Ναπολεόνι, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στο Περιστέρι και διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Ατρόμητος - Κέρκυρα 2-1 (VIDEO)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ατρόμητος ήταν σαφώς καλύτερος και πιο πρακτικός στο πρώτο ημίχρονο με τους μέσους του να πιέζουν ψηλά και να φέρνουν σε δύσκολη κατάσταση την αντίπαλη άμυνα. Προηγήθηκε δε αρκετά νωρίς, μόλις στο 12' με τον Ναπολεόνι, για να αισθανθεί ακόμα καλύτερα κατά τη διάρκεια του ματς.

Από την πλευρά της η Κέρκυρα δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα και να αποκρούσει τις επιθέσεις του αντιπάλου της. Τα λάθη βρίσκονταν στην ημερησία διάταξη με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πατήσουν ελάχιστες φορές την περιοχή του Ατρομήτου κατά το πρώτο 45λεπτο.

Οι Περιστεριώτες φρόντισαν να πετύχουν και 2ο γκολ στις αρχές του 2ου μέρους (ωραία συνεργασία Ούμπιδες-Ναπολεόνι με σκόρερ τον Ιταλό) αλλά και κάπου εκεί άρχισαν να χαλαρώνουν την πίεση τους και να δίνουν χώρο στον αντίπαλό τους να δράσουν.

Με τις κατάλληλες αλλαγές, και κυρίως τον Καϊκούτ, η Κέρκυρα άσκησε τη δική της πίεση, είχε συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας και κατόρθωσε να μειώσει στο 66ο λεπτό από τον Κόντο που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκορμπούνοφ.

Μέχρι το τέλος οι Φαίακες επιχείρησαν να ισοφαρίσουν αλλά στο ανοιχτό γήπεδο άφηναν πολλούς ανοιχτούς χώρους με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να βρει ευκαιρίες για αντεπιθέσεις. Σε μία αυτές ο Δημούτσος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (84ο λεπτό) στη μεγαλύτερη ευκαιρία για το 3-1.

MVP

Αποτελεσματικός αν μην τι άλλο ο Στέφανο Ναπολεόνι. Τις πρώτες δύο πολύ καλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν τις έκανε γκολ και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο.

Αδύναμος Κρίκος

Πολλά και σοβαρά τα λάθη του κέντρου άμυνας της Κέρκυρας, ειδικά στο δεύτερο γκολ του Ατρομήτου το οποίο έπαιξε και κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

Σχόλιο

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την αντεπίθεσή του με στόχο την κατάκτηση της 5ης θέσης την οποία υποστηρίζει αρκούντως ικανοποιητικά με την απόδοση και τα αποτελέσματά του. Η πρόσληψη του Νιόπλια βελτίωσε σαφώς το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας κάτι που πλέον είναι πασιφανές. Η Κέρκυρα έπαιξε ως συνήθως καλά αν και δεν είχε σοβαρό βαθμολογικό κίνητρο. Και αυτό την τιμά.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης Φυτανίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία (52' Αγκουαζί), Δημούτσος (89' Κούρος), Ουμπίντες, Μαρσελίνιο (65' Μπρίτο), Ναπολεόνι.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκομέζ, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος - Σιόντης (85' Γεωργακόπουλος), Καρντόζο (63' Μανωλάς), Χαβίτο, Γκαζαριάν (46' Καϊκούτ), Κόντος, Μαρκόβσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK