Kαλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Τη δεύτερη φετινή νίκη της πέτυχε η Καλλονή η οποία επικράτησε δίκαια του αγνώριστου ΠΑΣ στο σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ. Το χρυσό γκολ για τους Λέσβιους, που έπαιξαν εξαιρετικά για 60 λεπτά, πέτυχε ο Λεοζίνιο.

Kαλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Αν κάποιος αδαής παρακολουθούσε το ματς θα έφτανε στο συμπέρασμα ότι η Καλλονή παίζει χρόνια στην κατηγορία και ότι ο ΠΑΣ μόλις ανέβηκε σ' αυτήν. Οι νησιώτες κυριάρχησαν απολύτως στο πρώτο ημίχρονο και αναγκάζοντας τους μέσους του αντιπάλου τους να κάνουν πολλά λάθη, πήραν μπάλες στα πόδια τους και έφτασαν ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ.

Στην κορυφαία εξ αυτών ο εξαιρετικός Μανούσος σημάδεψε το δοκάρι στο 31' ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σχεδόν εξ επαφής στο 38' κόντρα σε μία άμυνα που έψαχνε τα πατήματά της. Ο ΠΑΣ είχε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξή του και οι ποδοσφαιριστές που ήταν επιφορτισμένοι για δημιουργία δεν ανέλαβαν πρωτοβουλίες.

Η Καλλονή, παίρνοντας θάρρος από την εικόνα του ματς (10-0 οι τελικές στο πρώτο μέρος) ανέβασε την πίεσή της και ευτύχησε να σκοράρει στο 54' με το ωραίο σουτ του Λεοζίνιο από το ύψος της περιοχής. Ηταν το γκολ που έκρινε το ματς καθώς στο υπόλοιπο του αγώνα ο ΠΑΣ, παρά τις προσθήκες του Παντελίδη, την αλλαγή συστήματος (ο Γιάκος έπαιξε σαν δεύτερος επιθετικός) και την καλή ευκαιρία που έχασε ο Λίλα στο 71' δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα του.

MVP

Ο Μανούσος του πρώτου ημιχρόνου τρομοκράτησε τον ΠΑΣ με την αέναη κίνησή του και τα φαρμακερά του σουτ. Δεν σκόραρε αλλά η άμυνα του αντιπάλου τον ένιωσε για τα καλά.

Aδύναμος Κρίκος

Ολος ο ΠΑΣ, τουλάχιστον μέχρι το 60'. Ανύπαρκτος επιθετικά, προβληματικός αμυντικά, καμία σχέση με την ομάδα που παρακολουθήσαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Σχόλιο

Δεν έτυχε, πέτυχε. Η νίκη της Καλλονής κρίνεται απολύτως δίκαιη αφού οι τυπικά γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό τους για μία ώρα. Στη συνέχεια κινδύνευσαν ελάχιστα από έναν ΠΑΣ που ματαίως προσπαθούσε να βρει ρυθμό.

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Φαρία (66' Σιλιγαρδάκης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Γκαρσία (89' Βλαστέλλης), Μανούσος, Καζάκης (74' Γκάσιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος (66' Στρούνα), Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (57' Γιάκος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς (76' Βισέντο), Λίλα, Κοροβέσης, Βίλα, Τσάβες, Ίλιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK