ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 3-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο χάρη σε δύο γκολ του Έλντερ Μπαρμπόζα και τον προσπέρασε στη βαθμολογία των πλέι οφ.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1
Μπαρμπόζα-ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H εικόνα του αγώνα

Ο Νίκος Παναγιωτάρας άλλαξε τρεις ποδοσφαιριστές σε σχέση με το προ τριών ημερών ντέρμπι στο "Απόστολος Νικολαΐδης", με τον Έλντερ Μπαρμπόζα να επιστρέφει στο 4-2-3-1 της Ένωσης μετά από τρεις αγώνες τιμωρίας. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με τον Ολιβιέ Μπουμάλ στη θέση του Σεμπαστιάν Λέτο και την ίδια ενδεκάδα με το 4-3-3 του ντέρμπι του 1ου γύρου των πλέι οφ.

Μόλις στο 5ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γιάκομπ Γιόχανσον, που έμεινε μόνος μετά από γλίστρημα του Μάρκους Μπεργκ. Το γκολ δεν έδωσε ιδιαίτερη ώθηση στην ΑΕΚ, αφού οι "πράσινοι" πατούσαν περισσότερο στο γήπεδό της, χωρίς να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί. Το κενό μπροστά από τον Νάνο αξιοποιήθηκε αρκετά σε αντεπιθέσεις, ωστόσο δεν σημειώθηκε κάποια τελική προσπάθεια.

Ένα χέρι του Μπεργκ σε κενή εστία επέφερε κίτρινη κάρτα, για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Σουηδός, ζητώντας ακόμα και αλλαγή από τον πάγκο, μιας και με αυτήν την κάρτα έχανε λόγω τιμωρίας τα δύο τελευταία παιχνίδια του "τριφυλλιού" με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Στο 27ο λεπτό, ο φουριόζος Μπεργκ έκανε επιθετικό φάουλ και προτού στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ λίγο αργότερα έβγαλε μόνο του τον Ρόμπιν Λουντ, αλλά ο Φινλανδός νικήθηκε από τον Γιάννη Ανέστη.

Στο 40' η ΑΕΚ βρήκε ξανά ανοργάνωτη την άμυνα των φιλοξενουμένων και ο Μπαρμπόζα στην κόντρα έκανε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Λέτο μπήκε στον αγώνα στη θέση του Γιώργου Κουτρουμπή, ωστόσο το μομέντουμ ήταν για τους γηπεδούχους, που έχασαν μία ευκαιρία με τον Ραφίκ Τζεμπούρ και είχαν ένα δοκάρι με κεφαλιά του Γιόχανσον. Στις καθυστερήσεις, ο Βιγιαφάνιες αποβλήθηκε για φάουλ εκτός φάσης στον Πέτρο Μάνταλο και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της ΑΕΚ.

Η κουρασμένη Ένωση επιχείρησε να κρατήσει το προβάδισμα, ωστόσο ο Λέτο (κι ενώ είχε αποσυρθεί και ο έτερος εξτρέμ, Ολιβιέ Μπουμάλ, δίνοντας τη θέση του στον Μεχντί Αμπέντ) αναστάτωσε την άμυνά της. Στο 54', μάλιστα, ο Αργεντινός μείωσε σε 2-1 με κοντινή κεφαλιά, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο τ ο γκολ ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ. Η ΑΕΚ απειλούσε αποκλειστικά στην κόντρα και παρέδιδε συνεχώς την κατοχή της μπάλας στους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι, παρά την αριθμητική υπεροχή.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι "πράσινοι" κουράζονταν και στο 69΄ο Μπαρμπόζα "κλείδωσε" τη νίκη με σουτ μετά από κόρνερ, που χτύπησε και στο κεφάλι του Μολέντο. Κάποιες τελικές εκατέρωθεν (κυρίως για την ΑΕΚ) δεν είχαν την επιθυμητή κατάληξη για τις δύο ομάδες και οι αλλαγές δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο.

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Παναθηναϊκό και τον προσπέρασε στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ με 8 βαθμούς έναντι 7, με τον ΠΑΟΚ πάντα πρώτο με 10.

Δείτε τα γκολ:

MVP

Ο Έλντερ Μπαρμπόζα επέστρεψε μετά από την πρεμιέρα των πλέι οφ και η συμβολή του στον αγώνα ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική. Σε ένα ματς που η ΑΕΚ δεν ήθελε την μπάλα αλλά χώρους, τους κάλυψε ιδανικά και με δύο γκολ (έστω κι αν το ένα δεν ήταν στην κόντρα αλλά από στημένη φάση) έδωσε τη νίκη στη νομάδα του.

Αδύναμος κρίκος

Αν έβγαζε το 90λεπτο δύσκολα θα ήταν αυτός ο αδύναμος κρίκος, αφού η ανασταλτική λειτουργία του κέντρου του Παναθηναϊκού ήταν κακή σε όλον τον αγώνα. Παρ' όλα αυτά, ο Λούκας Βιγιαφάνιες πρόλαβε να αποβληθεί πριν τελειώσει το 1ο μέρος για μία ανόητη ενέργεια (έστω κι αν σηκώνει συζήτηση το εάν έπρεπε να είναι απευθείας κόκκινη ή κίτρινη) και εκτός από τον Νάνο εκτεθειμένο στο πρώτο 45λεπτο, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο.

Σχόλιο

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που είχε... προϊδεάσει με κάθε τρόπο ότι θα κάνει. Δεν θα παίξει 90 λεπτά, θα παίξει όσο χρειαστεί, με στόχο να κρατήσει τον αντίπαλο μακριά από την εστία του Γιάννη Ανέστη και να βρει ένα γκολ στην κόντρα. Βρήκε παραπάνω λόγω της αδυναμίας των "πρασίνων" στον ανασταλτικό τομέα, ωστόσο αυτό που κρατάει είναι η ουσία. Μετά από πέντε ματς σε 15 μέρες, οι "κιτρινόμαυροι" κρατούν το "τρίποντο" και ο Παναθηναϊκός κρατάει μία εμφάνιση χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά όσο το ματς ήταν ισορροπημένο και με πολύ καλύτερη εικόνα όσο έπαιζε με 10 παίκτες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αραβίδης (59' Μπακάκης), Μάνταλος (90+1' Τζανετόπουλος), Μπαρμπόζα, Τζεμπούρ (79' Πέκχαρτ)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέντο, Νάνο, Κουτρουμπής (42' Λέτο), Ζέκα, Λουντ (88' Κλωναρίδης), Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Μπουμάλ (46' Αμπέντ)

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Μπεργκ: "Κάνε με αλλαγή!"
Στραματσόνι: "Αν δεν ήταν κόκκινη ο διαιτητής έκανε ένα μεγάλο λάθος"
Χτύπημα εκτός φάσης και αποβολή για Βιγιαφάνιες
Το ακυρωθέν γκολ του Λέτο
Στραματσόνι: "Κρίμα για Μπεργκ, μην πυροβολείτε τον πιανίστα"!

Το live της αναμέτρησης

19:58
Καλησπέρα, μαζί θα παρακολουθήσουμε Live την εξέλιξη του ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, από το ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική των Playoffs.
19:59
Τρεις ημέρες μετά το ματς στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και την άνετη επικράτηση των "πρασίνων" με 3-0 χάρη στα γκολ των Λουντ, Μπεργκ και Κλωναρίδη.
20:00
Με τρεις αλλαγές θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε σχέση με το ματς στη "Λεωφόρο". Επιστρέφει ο Μπαρμπόζα, στην ενδεκάδα Λαμπρόπουλος και Γκάλο.
20:00
Αναλυτικά οι 11 που προτίμησε ο Νίκος Παναγιωτάρας: Ανέστης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Αραβίδης, Τζεμπούρ, Μπαρμπόζα. Στον πάγκο είναι οι: Μπαρόχα, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Πέκχαρτ, Μπουονανότε, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας.
20:02
Μια μόλις αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της Λεωφόρου έχει ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Σεμπαστιάν Λέτο βρίσκεται εκτός αρχικού σχήματος και τη θέση του πήρε ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε εκπλήξεις από τον Ιταλό τεχνικό που πάει στα σίγουρα.
20:02
Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Λουλ Στιλ και δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα θα παίξουν οι Μέστο, Ταυλαρίδης, Μολέδο, Νάνο. Ο Κουτρουμπής θα παίξει ως αμυντικός μέσος και δίπλα του λίγο πιο μπροστά θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Λουντ. Η τριάδα μπροστά θα αποτελείται από τους Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ και Μάρκους Μπερκ.

20:02
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποιον αμυντικό στους αναπληρωματικούς.
20:06
Πάμε να θυμηθούμε την κατάταξη των Playoffs μετά από τρεις αγωνιστικές:
1. Παναθηναϊκός 7
2. ΠΑΟΚ 7
3. ΑΕΚ 5
4. Πανιώνιος 1
20:10
Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Πανιώνιο χάρη στα δύο γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη.
20:19
H όψη του ΟΑΚΑ ετούτη τη στιγμή:
20:27
Παρών κι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μαζί με τον Δημήτρη Σαραβάκο στο ΟΑΚΑ.
20:29
Στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. 
20:31
Οριακό ματς τόσο για την ΑΕΚ - ίσως περισσότερο - όσο και για τον Παναθηναϊκό δεδομένης της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου. 
20:32

1'

Έναρξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.
20:33
Σε 4-2-3-1 η ΑΕΚ με νέο πρόσωπο τον Έλντερ Μπαρμπόζα.
20:34
Γιόχανσον και Ζέκα έχουν χτυπήσει τα κεφάλια τους, μετά από εναέρια σύγκρουσή τους.
20:35
Διαιτητής ο Μιχάλης Κουκουλάκης, βοηθοί του οι Χρήστος Ακρίβος και Αλέξανδρος Γρεβένης. Τέταρτος ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
20:36

4'

Ο Μπαρμπόζα "αδειάζει" τον Ταυλαρίδη, αφήνοντας την μπάλα κάτω από τα πόδια, κι ο αμυντικός του Παναθηναϊκού τον ανατρέπει. Φάουλ.
20:38

5'

ΓΚΟΛ! Ο Μάνταλος εκτελεί το φάουλ, ο Μπεργκ χάνει τον Γιόχανσον στο σουηδικό μαρκάρισμα κι ο δεύτερος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Στιλ.
20:38
Πέμπτο γκολ στο πρωτάθλημα της SuperLeague για τον Γιάκομπ Γιόχανσον. 
20:39
Προβάδισμα από πολύ νωρίς για την Ένωση... αναμένεται η αντίδραση του Παναθηναϊκού.
20:40

9'

Φάουλ του Νάνο στον Αραβίδη.
20:40

9' 

Οφσάιντ ο Μάνταλος.
20:42

10'

Κερδίζει το φάουλ ο Βιγιαφάνιες.
20:43

11'

Ο Γιόχανσον στο κέντρο της άμυνας διώχνει σε κόρνερ την ώρα που χρειαζόταν μόνο μια προβολή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη.
20:45
Τον Μάρκους Μπεργκ, ως επί το πλείστον, ψάχνουν οι μέσοι του "Τριφυλλιού".
20:46

15'

Ο Σιμόες παρεμποδίζει τον Μπουμάλ και παραχωρεί κόρνερ.
20:47

15'

Κεφαλιά του Μολέντο, η μπάλα άουτ.
20:48
Οπισθοχώρησε η ΑΕΚ μετά το γκολ του Σουηδού χαφ της.
20:50
Ο πάγκος του Παναθηναϊκού με τον Αντρέα Στραματσόνι:
20:50

19'

Φάουλ του Μπουμάλ στον Μπαρμπόζα.
20:52
Μάνταλος, Μπαρμπόζα, Ντίντακ και Γιόχανσον πανηγυρίζουν το γκολ του τελευταίου:
20:53

21'

Ο Μάρκους Μπεργκ αντικρίζει την κίτρινη κάρτα για χέρι. Δεν μπορεί να παίξει με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο. Ο Σουηδός ζητά από τον Στραματσόνι, εμφανώς απογοητευμένος, να γίνει αλλαγή (!!!). 
20:55
Ο Κουκουλάκης πίστωσε πρόθεση με το χέρι στον διεθνή Σουηδό φορ γι' αυτό κι έβγαλε την πρώτη κίτρινη του ματς.
20:57
Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει σηκώσει τον Σεμπαστιάν Λέτο. Να δούμε εάν θα είναι η πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.
20:57
Δύο φορές έκανε το χαρακτηριστικό νόημα για αλλαγή στην εν λόγω φάση ο Μάρκους Μπεργκ.
20:59

27'

Ο Μπεργκ σκοράρει αλλά προηγουμένως έχει τραβήξει τον Κολοβέτσιο κάνοντας επιθετικό φάουλ. Σωστή η απόφαση να μη μετρήσει το γκολ. 
21:00
Αδικαιολόγητα πίσω από τη σέντρα η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει λύσεις στο κιτρινόμαυρο "σταυρόλεξο".
21:01
Η μπάλα πάει πιο συχνά στα αριστερά εκεί όπου προωθείται ο Νάνο.
21:02

30'

Φάουλ του Ντίντακ στον Μπουμάλ.
21:03
Μπέργκ, Γιόχανσον και στη μέση ο... Σιμόες:
21:04
Σχολαστικός ο Κουκουλάκης δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω.
21:06
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρεί πολύ την μπάλα όσον αφορά στην κυκλοφορία της. Ίσως και να μην μπορεί να βρει διόδους.
21:08

36'

Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ βγάζει τον Λουντ τετ-α-τετ με τον Ανέστη, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ νικά τον Φινλανδό μέσο.
21:10
Κοντράστ συναισθημάτων με την απογοήτευση του Βιγιαφάνιες και τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων:
21:12

40'

ΓΚΟΛ! 2-0! Ο Μάνταλος βγάζει στον Σιμόες, η άμυνα του Παναθηναϊκού ανοργάνωτη, ο Πορτογάλος μέσος βγάζει για τον συμπατριώτη του, Μπαρμπόζα, αυτός αφήνει πίσω στο σπριντ τον Ταυλαρίδη και με εξαιρετικό σουτ στέλνει την μπάλα στην εστία του Στιλ. 
21:13
Τραγική η αμυντική εικόνα του Παναθηναϊκού σε αυτή τη φάση. Η ΑΕΚ έχει κάνει δύο φάσεις κι έχει βάλει ισάριθμα γκολ. 
21:14

42'

Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο στη θέση του Κουτρουμπή.
21:15

43'

Σουτ του Νάνο, η μπάλα στα χέρια του Ανέστη.
21:16

43'

Νέα ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μολέντο προλαβαίνει την προβολή του Τζεμπούρ και διώχνει σε κόρνερ.
21:17

44'

ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος εκτελεί καλά - σχεδόν απευθείας το κόρνερ - ο Στιλ αδρανεί (μένει ακούνητος), ο Γιόχανσον πιάνει την κεφαλιά εξ' επαφής και την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Κολοβέτσιος στο ριμπάουντ αστοχεί, η μπάλα άουτ.
21:17
Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων, διανύουμε το πρώτο εξ' αυτών. 
21:19

45'+2'

Φάουλ του Βιγιαφάνιες στον Μάνταλο. Εκτός φάσης.
21:20

45'+2'

Κόκκινη κάρτα στον Λούκας Βιγιαφάνιες!
21:20
Με δύο γκολ πίσω και αριθμητικό μειονέκτημα το "τριφύλλι".
21:22
Ημίχρονο στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ προηγείται με 2-0 χάρη στα γκολ των Γιόχανσον και Μπαρμπόζα. Στο δεύτερο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.
21:22
Ο Αντρέα Στραματσόνι εκδηλώνει τις διαμαρτυρίες του στον Μιχάλη Κουκουλάκη.
21:34
Ο Έλντερ Μπαρμπόζα για το 2-0:
21:38
O Μεχντί Αμπέντ θα είναι η δεύτερη αλλαγή του Στραματσόνι.
21:39
Ο Στραματσόνι διαμαρτύρεται στον Κουκουλάκη, Δημητριάδη επιβλέποντος:
21:39

46'

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ.
21:40

46'

Δεύτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Αμπέντ στη θέση του Μπουμάλ.
21:43
Πιο δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους μετά και την αποβολή του Βιγιαφάνιες.
21:44

51'

Σε θέση οφσάιντ ο Τζεμπούρ.
21:46
Η Ένωση δεν κάτι άλλο από το να διαχειρίζεται το σαφές της προβάδισμα αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα που έχει.
21:48

54'

ΓΚΟΛ! 2-1! Ο Παναθηναϊκός μειώνει με τον Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός "έσπασε" την μπάλα στον Νάνο, από τα αριστερά, ο Ισπανός έκανε εξαιρετική σέντρα, ο Λέτο πιάνει την κεφαλιά μόνος στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και τη στέλνει στα δίχτυα της εστίας του Ανέστη.
21:49
Να που ο Παναθηναϊκός έστω και με 10 παίκτες ξαναμπαίνει στο ματς.
21:51

58'

Ο Λέτο σκοράρει αλλά το κάνει από θέση οφσάιντ. Δεν μετρά το γκολ του Παναθηναϊκού. Ορθώς δεν μετρά.
21:52
Πελαγοδρομεί η ΑΕΚ και ο Παναγιωτάρας προχωρά σε αλλαγή. 
21:52

59'

Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Μπακάκης στη θέση του Αραβίδη.
21:53
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Βιγιαφάνιες:
21:55
Κουρασμένη η ΑΕΚ είναι το τέταρτο ματς της μέσα σε εννιά ημέρες, άλλωστε.
21:56
Μάλλον φαντάζει ενστικτώδης η υποχώρηση της Ένωσης.
21:56

63'

Φάουλ του Τζεμπούρ στον Ζέκα.
21:58
Ο Σεμπαστιάν Λέτο, όχι μόνο για το γκολ, είναι ο κορυφαίος του γηπέδου.
22:00

66'

Ευκαιρία για το 3-1 από την ΑΕΚ. Ο Τζεμπούρ παίρνει την μπάλα μετά το τραγικό λάθος της "πράσινης" άμυνας, κάνει το σουτ, αλλά νικάται από τον Στιλ. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Ζέκα και πάσα του Μάνταλου προς τον Τζεμπούρ.
22:02

69'

O Tαυλαρίδης απομακρύνει προ του Τζεμπούρ, κόρνερ για την ΑΕΚ.
22:04

69'

ΓΚΟΛ! 3-1! Πανέμορφο γκολ από τον Έλντερ Μπαρμπόζα. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπαρμπόζα εκτός περιοχής έπιασε το φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό, η πορεία της μπάλας αλλοιώθηκε κι από το κεφάλι του Μολέντο και η ΑΕΚ κάνει το 3-1.
22:04

71'

Φάουλ του Αμπέντ στον Ντίντακ.
22:05

71'

Και κίτρινη κάρτα στον Αλγερινό. 
22:07
Ήταν εξ' αντικειμένου δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού μετά και την αποβολή, αν και το γκολ του Λέτο αναπτέρωσε τις ελπίδες των "πρασίνων".
22:09

75'

Ο Μπεργκ βρέθηκε σε θέση για να απειλήσει στη μικρή περιοχή, άργησε κι έχασε την ευκαιρία. 
22:09

76'

Σουτ του Μπακάκη, ο Στιλ βγάζει σε κόρνερ.
22:11

77'

Ο Μολέντο βάζει το πόδι μετά την κεφαλιά του Τζεμπούρ και παραχωρεί νέο κόρνερ.
22:11
Ο Λέτο είχε μειώσει προσωρινά για τον Παναθηναϊκό:
22:12

78'

Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Πέκχαρτ στη θέση του Τζεμπούρ.
22:14

80'

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Πέκχαρτ μετά το άνοιγμα του Μπαρμπόζα,στοπάρει την μπάλα, κάνει την προσποίηση, "σπάει" την μπάλα στο ύψος του πέναλτι αλλά ο Μπακάκης στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
22:14

80'

Την κίτρινη κάρτα αντικρίζει ο Ροντρίγκο Μολέντο. 
22:17

83'

Ο Μπεργκ πιάνει την κεφαλιά, με τον Λαμπρόπουλο πάνω του, αλλά η μπάλα περνά άουτ.
22:17

84'

Ο Γιόχανσον βγάζει στον Μάνταλο, το σουτ αυτού απογοητευτικό. 
22:18

85'

Σουτ του Λουντ, η μπάλα άουτ.
22:19
Ετοιμάζει και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο Αντρέα Στραματσόνι.
22:21

88'

Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κλωναρίδης στη θέση του Λουντ.
22:23
Οδεύουμε στις καθυστερήσεις του ματς στο ΟΑΚΑ.
22:24

90'+1'

Τελευταία αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Μάνταλος δίνει τη θέση του στον Τζανετόπουλο.
22:25
Πάμε να δούμε και τη βαθμολογία των Playoffs:
ΠΑΟΚ 10
ΑΕΚ 8
Παναθηναϊκός 7
Πανιώνιος 1
22:27

94'

Φάουλ του Τζανετόπουλου στον Κλωναρίδη.
22:28
Διώχνει με γροθιές ο Ανέστης την εκτέλεση φάουλ του Μπεργκ.
22:29
Τελικό αποτέλεσμα. ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1.
22:30
"Τις μεγάλες ομάδες δεν τις κάνουν μόνον οι νίκες, αλλά και η διαχείριση της ήττας. Αυτά τα παιδιά κάνουν υπερπροσπάθεια και τους αξίζει ένα μπράβο", υποστήριξε ο Νίκος Παναγιωτάρας.. 
22:32
Από την άλλη πλευρά, ο Αντρέα Στραματσόνι χαρακτήρισε σημείο - "κλειδί" της αναμέτρησης την αποβολή του Βιγιαφάνιες: "Από το σημείο που είμαι δεν μπορώ να πω εάν ήταν αποβολή. Εάν δεν ήταν, ο διαιτητής έκανε μεγάλο λάθος. Εάν ήταν, ο παίκτης μου έκανε μεγάλο λάθος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK