Ο Ολυμπιακός λύγισε τον Ηρακλή με Ιντέγε

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στο Καυτανζόγλειο! Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 2-1 του Ηρακλή χάρη στα γκολ του Ντομίνγκες και του Ιντέγε. Ο Περόνε είχε ανοίξει το σκορ για το μαχητικό Γηραιό που έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμό και έναν με αποβολή.

Ο Ολυμπιακός λύγισε τον Ηρακλή με Ιντέγε

Η απορία της συνύπαρξης του Μπράουν Ιντέγε με τον Όσκαρ Καρντόσο στην αντίπαλη περιοχή απαντήθηκε άμεσα. Ο Νιγηριανός φορ μπήκε στο 73' και με την παράλληλη μετατόπιση του Μάρτινς σε ρόλο επιτελικού, έγινε αυτομάτως ο άνθρωπος του αγώνα. Στο 75', δύο λεπτά μετά δηλαδή, πήρε την κάθετη του Πορτογάλου και με ψύχραιμο πλασέ ολοκλήρωσε την ανατροπή του Ολυμπιακού στη μάχη του "Καυτανζογλείου".

Το ρίσκο με δύο "βαριά" κορμιά βγήκε στον Πάουλο Μπέντο και οι πρωταθλητές έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη με το πολύτιμο διπλό. Ένα διπλό που μέχρι τότε συναντούσε εμπόδια και δυσκολίες, αφού από τη μία ο Περόνε σκόραρε στο 5' και από την άλλη το αρχικό πλάνο δεν λειτουργούσε στο βαθμό που θα ήθελε ο Πορτογάλος προπονητής, μετά και την πρόωρη απώλεια με τραυματισμό του Ντε λα Μπέγια, αλλά και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μιλιβόγεβιτς στο 28'.

Οι "ερυθρόλευκοι" απεγκλωβίστηκαν μετά το πέναλτι για χέρι που σωστά χρέωσε ο Φωτιάδης στον Ιντζόγλου. Ο Ντομίνγκες βρήκε εστία και το 1-1 μετέβαλε τα δεδομένα. Οι "κυανόλευκοι" είχαν έναν εκπληκτικό Περόνε στη σύνθεσή τους, έτρεχαν και πάλευαν με σθένος για κάθε μπάλα. Τούτο είχε πάντως το τίμημά του και μάλιστα ακριβό, αφού ο Παπαδόπουλος υποχρεώθηκε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές (Κούρος, Λάμπρου, Περόνε).

Μετά το 2-1 δε λύγισαν οριστικά και ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα, κρατώντας χωρίς ν' απειληθεί μέχρι το τέλος και ενώ ο Ιντζόγλου αποβλήθηκε στο 90' με δεύτερη κίτρινη.

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Ρούσσος, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Λάμπρου (68' Λουκίνας), Περόνε (79' Μπαρέττας), Λεοζίνιο, Κούρος (62' Πασάς)

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια (27' Ρέτσος), Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ντομίνγκες (72' Ιντέγε), Σεμπά, Πάρντο (46' Ελιουνούσι), Καρντόσο

Γκολ: 5' Περόνε - 51'πεν. Ντομίνγκες, 75' Ιντέγε

TO LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK