Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1

Ο Ιγκλέσιας απάντησε στο πέναλτι του Τοτσέ και ο Ατρόμητος του Μπάγεβιτς παρέτεινε την αγωνιστική κρίση του προβληματικού Παναθηναϊκού (1-1). Για τρίτο ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη οι "πράσινοι".

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1

Εικόνα αγώνα:

Έπρεπε να φτάσουμε 24 Σεπτέμβρη για να δούμε να σκοράρει επιθετικός του Παναθηναϊκού. Αυτός ήταν ο Τοτσέ, ο οποίος έστω και από το σημείο του πέναλτι (που κέρδισε ο Φορναρόλι από τον Γιαννούλη) έδωσε στο 40' το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο είδαμε ό,τι βλέπουμε μέχρι τώρα. Εναν Παναθηναϊκό με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα και σύστημα 4-4-2 να μην έχει ανάπτυξη, να έχει ανούσια κατοχή της μπάλας και να αδυνατεί να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Ατρομήτου.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος όταν αντιλήφθηκε ότι μπορεί να χτυπήσει τον κακό Παναθηναϊκό και έχοντας το 1-0 στην πλάτη, βγήκε μπροστά στο β' μέρος και απείλησε δημιουργώντας προβλήματα στο τέρμα του Καρνέζη.

Η είσοδος του Ζέκα (στη θέση του Φορναρόλι) δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να παραμένει δραστήριος και καλύτερος, ενώ η απώλεια του τραυματία Μπουμσόνγκ ήταν η ατυχία που είχε να αντιμετωπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Το 1-1 από τον Ιγκλέσιας στο 76' ήταν η φυσική εξέλιξη του αγώνα, αλλά και η πιστοποίηση για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο Ζέκα.

Μην περιμένετε αντίδραση από τον Παναθηναϊκό. Ο Ατρόμητος δεν απειλήθηκε, κράτησε με χαρακτηριστική ευκολία το 1-1 στη Λειβαδιά και παρέμεινε αήττητος μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Οσον αφορά στους "πράσινους", η 12η θέση λέει πολλά...

Κλειδί του αγώνα:

Δεν υπάρχει κλειδί και αντικλείδι. Υπάρχει ο τραγικός Παναθηναϊκός που αν και προηγήθηκε δεν μπορούσε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Βάσει της κατάστασης του τριφυλλιού θα ήταν αποτυχία για τον Ατρόμητο να μην πάρει έστω τον βαθμό.

MVP:

Ο Ματίας Ιγκλέσιας. Θέλει εξήγηση; Μαζί και ο Μπέλιτς. Εξαιρετικός.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο Φοίβος. Είκοσι χρόνια καριέρας και δεν είχε την έμπνευση να γράψει ένα τραγούδι για τον εφετινό Παναθηναϊκό;

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Πίντο, Μπουμσόνγκ (65' Βελάσκες), Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (80' Κουίνσι), Μαυρίας, Σισοκό, Φορναρόλι (58' Ζέκα), Τοτσέ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (72' Μπέλιτς), Μπρίτο, Σουμπίνιο (80' Καραμάνος), Επστάιν, Κούτσι (90'+3 Γκαρσία)

News 24/7

24MEDIA NETWORK