Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Το γρήγορο γκολ του Γιώργου Λαμπρόπουλου χάρισε στον Λεβαδειακό την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, με θύμα τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ισόπαλες στα δοκάρια οι δύο ομάδες.

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η εικόνα του αγώνα

Η αναμέτρηση άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Λεβαδειακό, αφού μόλις στο 11ο λεπτό ο Γιώργος Λαμπρόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Αυτό το γκολ επέτρεψε στους παίκτες του Τάκη Λεμονή να διαχειριστούν καλύτερα το ματς, ωστόσο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τα αμυντικά κενά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, από την πλευρά της, ήταν ακίνδυνη στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι αμυντικοί των γηπεδούχων περιόρισαν τη δράση του Κρίστιαν Τσάβες και με εξαίρεση ένα σουτ του Μπράνα Ίλιτς ο Στρατηλάτης δεν ανησύχησε.

Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου περιελάμβανε δύο δοκάρια: ένα για κάθε ομάδα. Στο 54ο λεπτό ο Τόμας ντε Βινσέντι λίγο έλειψε να βάλει ένα φανταστικό γκολ (τρομερό σουτ που τράνταξε το οριζόντιο), ενώ στο 60ό ο Ορτέγκα Αρμίτσε δεν εκμεταλλεύθηκε το γύρισμα του Βαγγέλη Μάντζιου, αφού παρότι ήταν αμαρκάριστος σημάδεψε το οριζόντιο και στην επαναφορά ο Ολιβιέ Καπό δεν βρήκε στόχο προ κενής εστίας.

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε πιο επιθετικογενή την ομάδα του με την είσοδο του Νίκου Κοροβέση, αλλά ο Λεβαδειακός εξακολούθησε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και εν τέλει να φτάνει στην πρώτη του εφετινή νίκη. Τα πράγματα θα είχαν ξεκαθαρίσει νωρίτερα αν ο Μάντζιος προτιμούσε να πασάρει αντί να σουτάρει στη φάση του 69ου λεπτού.

MVP

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Βγήκε νικητής από πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, περιόρισε την επιθετική δράση του ΠΑΣ και σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Αδύναμος κρίκος

Η αστοχία των παικτών του ΠΑΣ. Μόλις δύο τελικές προσπάθειες στο στόχο σε 10 απόπειρες...

Σχόλιο

Σε ένα ματς με πολλά λάθη (57 η κάθε ομάδα), νίκησε εκείνη που ήταν πιο ψύχραιμη στην εκτέλεση. Το γρήγορο γκολ του Λαμπρόπουλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ενώ ο Λεβαδειακός απέδειξε ότι έχει κάνει μαθήματα στην άμυνα μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Στον αντίποδα ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θύμισε το σύνολο που είχε επικρατήσει του Ατρομήτου την περασμένη Δευτέρα.

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Μαχαίρας (46' Πετράτσι), Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα (76' Γιάντσης), Μάντζιος, Καπό (67' Μάρτινς), Κάντζι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος (51' Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (90' Κρητικός), Βίλα (84' Στρούνα), Λίλα, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τσάβες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK