Πιστός στο καθήκον του ο Παναθηναϊκός

Tα αγωνιστικά προβλήματα δεν κάμπτουν τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη βρήκε τον τρόπο να νικήσει με το...σύνηθες 1-0 τον Πανιώνιο στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και να κάνει μεγάλο βήμα για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στα πλέι οφ. Σκόρερ ο Λουντ στο 17'.

Πιστός στο καθήκον του ο Παναθηναϊκός

Μια τρομερή κάθετη από τον Λέτο στο 17' κι ένα υποδειγματικό τελείωμα με διαγώνιο σουτ από τον Λουντ, ήταν η φάση που έκρινε τα πάντα στη Λεωφόρο, με το γκολ του Φινλανδού να χαρίζει στον Παναθηναϊκό τη νίκη με 1-0, η οποία τον φέρνει σε πλεονεκτική θέση έναντι των "κυανέρυθρων", για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στα πλέι οφ, η οποία δίνει το "κακό" εισιτήριο για το Europa League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε για ακόμη μια φορά ενδεκάδα ανάγκης, κρατώντας μάλιστα στο ματς μέχρι το τέλος τους Ζέκα και Χουλτ, που ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις, ενώ έριξε στο παιχνίδι για σχεδόν μισή ώρα τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος διέψευσε τα προγνωστικά και κατάφερε να αγωνιστεί στα πλέι οφ, παρότι όλα έδειχναν πως η σεζόν γι αυτόν είχε τελειώσει μετά το βαρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Τελικά όλα κύλησαν ομαλά για τους "πράσινους", με τους φιλοξενούμενους να μην καταφέρνουν παρά να φτάσουν σε ελάχιστες περιπτώσεις με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 8 βαθμούς, όμως εκκρεμεί η απόφαση για τη διακοπή στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα ο Πανιώνιος παρέμεινε στους 4 βαθμούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Χατζηγιοβάνης (67΄ Βιγιαφάνιες), Λέτο (85΄ Πίσπας), Κλωναρίδης (74΄ Ρέις)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής (78΄ Αντωνιάδης), Οικονόμου, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (71΄ Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (46΄ Λάμπρου), Μασούντ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK