Μετά τον Ολυμπιακό, "σκότωσε" και την ΑΕΚ ο Ατρόμητος και πάτησε κορυφή

Με 1-0 είχε νικήσει τον Ολυμπιακό μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ατρόμητος και με το ίδιο σκορ έφυγε και από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Ένα αποτέλεσμα που τον αφήνει μόνο πρώτο στην κορυφή του πρωταθλήματος, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μετά τον Ολυμπιακό, "σκότωσε" και την ΑΕΚ ο Ατρόμητος και πάτησε κορυφή

Ούτε ο πιο τρελός φίλαθλος του Ατρομήτου δεν θα περίμενε ότι την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του θα βρισκόταν μόνη πρώτη και αήττητη στην κορυφή του πρωταθλήματος. Κι όμως. Ο Νταμίρ Κάναντι και οι παίκτες του μετά το διπλό που πανηγύρισαν στο "Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό με 1-0, νίκησαν με το ίδιο σκορ στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ.

Η Ένωση που προερχόταν από το 0-0 στο Μιλάνο ενάντια στην Μίλαν των εκατομμυρίων για το Europa League, δεν φάνηκε να έχει ρυθμό στο παιχνίδι της. Τα είχαν δώσει όλα οι "κιτρινόμαυροι" λίγες ημέρες πριν και φαινόταν στο χορτάρι, μιας και δεν είχαν φρεσκάδα και φαντασία στις κινήσεις τους. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή από το πρώτο κιόλας λεπτό, με τους Περιστεριώτες να έχουν σαφείς οδηγίες να μη δεχθούν γκολ (όπως άλλωστε σε κάθε ματς), να πιέσουν και να χτυπήσουν αν γίνεται σε κάποια κόντρα.

Ο Κάναντι δεν ξεκίνησε τον Μανούσο και προτίμησε τον Ντάουντα. Φαίνεται κάτι... έβλεπε και τελικά δικαιώθηκε. Αφού ο Μάνταλος δεν άνοιξε το σκορ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ο Ντάουντα το έβαλε δέκα λεπτά αργότερα με ωραίο γυριστό σουτ, νικώντας τον Ανέστη.

Μετά το γκολ το ματς ουσιαστικά παίχτηκε στο ένα τέταρτο του γηπέδου. Ο Ατρόμητος οπισθοχώρησε και η ΑΕΚ βγήκε μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση κυρίως με γεμίσματα στην περιοχή. Ωστόσο με τρεις ψηλούς αμυντικούς οι Περιστεριώτες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα. Έδιωχναν κάθε φάση και τελικά η ΑΕΚ έμεινε με την... προσπάθεια και ο Ατρόμητος με το τρίποντο που τον έφερε μόνο πρώτο σε μια ιστορική στιγμή.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος (65' Γκάλο), Τσόσιτς, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (46' Μπακασέτας), Λιβάγια, Μάνταλος, Αραούχο (70' Πατίτο)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι):Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μπουσούλατζιτς (86' Ζησόπουλος), Ντιγκινί, Ούμπιδες (64' Κυριακίδης), Ουάρντα, Ντάουντα (64' Καρασαλίδης)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK