Παναθηναϊκός για ένα ημίχρονο και... άτυχος

Η Λαμία "κοίμισε" τον Παναθηναϊκό και πήρε "χρυσό" βαθμό στο Δ.Α.Κ. ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτογκόλ με... breakdance ο Χουλτ, ισοφάρισαν οι "πράσινοι" με τον Μολίνς, ο οποίος στάθηκε άτυχος στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι στις καθυστερήσεις.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
kourbelis panathinaikos lamia EUROKINISSI SPORTS

Η ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη πως ήταν... ντροπή η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο τα λέει όλα. Η Λαμία έπαιξε έξυπνα, δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μετά από... τρικυμία στην άμυνα του "τριφυλλιού". Η μπάλα κόντραρε, ο Κουλιμπαλί αντί να διώξει τα έκανε χειρότερα και ο Χουλτ με ένα περίεργο τρόπο την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν σαφώς καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Πολλές ευκαιρίες δεν έκαναν, όμως στις ελάχιστες περιπτώσεις που έγιναν απειλητικοί τους... ένιωσε ο Παπαδόπουλος. Ο Κολοβέτσιος στο 47' άγγιξε το 1-1, όμως το έκανε τελικά ο Μολίς στο 85ο λεπτό. Κάθετη του Βιγιαφάνιες, με τον Σουηδό με όμορφο πλασέ να ισοφαρίζει.

Στο 92ο λεπτό άγγιξε την ολική ανατροπή, όμως το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου, που απλά κοιτούσε τη μπάλα. Το ματς πρέπει να πούμε πως ήταν αρκετά σκληρό, με τον Ζαχαριάδη να βγάζει επτά κάρτες, αν και θα μπορούσε να μοιράσει 2-3 ακόμα.

Τι κρατάμε από το παιχνίδι; Την αρχηγική εμφάνιση του Χίλιεμαρκ που σε κάθε αγώνα δείχνει όλο και περισσότερο την κλάση του, όπως και την μαχητικότητα των γηπεδούχων που ελάχιστες φορές ανησύχησαν και... μπλόκαραν τα ατού του Ουζουνίδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα (61' Κουτρομάνος), Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Πίτι (66' Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος, Βιάνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (71' Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46' Μουνιέ), Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ (63' Καμπέσας), Βιγιαφάνιες, Μολίνς.

Σκόρερ: 1-0 (37' αυτογκόλ Χουλτ), 1-1 (85' Μολίνς).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK