ΑΕ Λεμεσού - ΑΕΚ 2 - 2

Με κορυφαίο παίκτη τον παραγκωνισμένο από τον Χιμένεθ, Ρότζερ Γκερέιρο, η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕ Λεμεσού σε φιλικό προετοιμασίας στην Κύπρο.

ΑΕ Λεμεσού - ΑΕΚ 2 - 2

Στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε ρυθμό, είχε ευκαιρίες, έκανε το γκολ αλλά από εκεί και πέρα και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους χάθηκε. Οι συνδυασμοί του Σιαλμά με τον Γκερέιρο ήταν ό,τι άξιζε να κρατήσει κανείς από την ΑΕΚ στο πρώτο μέρος. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε μετά από συνεργασία με τον Γκερέιρο ενώ όταν άλλαξαν οι ρόλοι ο Βραζιλιάνος είχε δοκάρι (17').

Η ΑΕ Λεμεσού κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινή προβολή του Εστέβες.

Στο δεύτερο μέρος η Ένωση ξεκίνησε με γκολ. Ο Γκερέιρο ήταν και πάλι ο δημιουργός. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Χουάν Κάλα πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και με πλασέ νίκησε το Ντεγκρά.

Ο Ισπανός ήταν μετά το 1-2 διαμόρφωσε και το 2-2 καθώς σκόραρε στην εστία του Αραμπατζή σε μια προσπάθεια να απομακρύνει σέντρα από τα αριστερά.

Τι κρατάμε

Είδαμε έναν παίκτη ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Χιμένεθ να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Ο Γκερέιρο ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ καθώς μοίρασε δύο ασίστ και βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής.

Τι πετάμε

Την λειτουργία της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή. Η ΑΕΚ έπαιξε στο δεύτερο μέρος με χαφ ανάγκης τον Δέλλα σε μια προσπάθεια του Χιμένεθ να αναδείξει την ανάγκη απόκτησης του αντι-Ντιόπ.

Συμπεράσματα

Η εικόνα των ''δεύτερων'' της ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή, ειδικά αν προσπαθήσει κανείς να συγκρίνει τον αγώνα κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού με αυτόν κόντρα στην Ανόρθωση.

Live από το Contra.gr η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την ΑΕ Λεμεσού

News 24/7

24MEDIA NETWORK