ΑΕΚ ή εξωτερικό ο Μπακασέτας

Η ΑΕΚ επιστρέφει δυναμικά για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα και φιλοδοξεί να ντύσει τον ποδοσφαιριστή στα κιτρινόμαυρα, ποντάροντας στο γεγονός πως και ο ίδιος ψηφίζει... ΑΕΚ!

ΑΕΚ ή εξωτερικό ο Μπακασέτας

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι ένα από τα κορυφαία πρόσωπα της σεζόν, έχοντας προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να είχε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Πανιώνιο προκειμένου να καταφέρει να τον αποκτήσει, τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να κάνει ο,τι χρειάζεται για να τον εντάξει στο δυναμικό του, ενώ αναφορές του ονόματός του υπήρχαν και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, εδώ και καιρό έχει εκπεφρασμένο ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο αρχικά δεν είχε καμία διάθεση να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, γι αυτό και κρατούσε στάση αναμονής.

Άλλαξαν τα δεδομένα...

Τα δεδομένα ωστόσο διαφοροποιήθηκαν, καθώς από τη μία ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να εκφράζει με κάθε ευκαιρία στο περιβάλλον του ότι δεν είναι διατεθειμένος να πάει ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε σε άλλη ελληνική ομάδα, αν δεν πρόκειται για την ΑΕΚ.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο παίκτης είναι δηλωμένος φίλος της Ένωσης, ενώ γνωστή είναι η επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια μέρα με τη φανέλα της αγαπημένης ομάδας του.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πλέον η ΑΕΚ προτίθεται να κυνηγήσει την περίπτωσή του, με τους ανθρώπους της ομάδας να θεωρούν ότι έχουν τον τρόπο για να συνεχίσει ο ποδοσφαιριστής την καριέρα του στο "δικέφαλο".

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα προς αυτή την κατεύθυνση και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψουν νεότερα, πολύ πιο σαφή δεδομένα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Στον Πανιώνιο πάντως έχουν ενοχληθεί και από ομάδες του εξωτερικού (από Βέλγιο και Ολλανδία) για τον Τάσο Μπακασέτα και το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκτός ελληνικών συνόρων την καριέρα του ο παίκτης, είναι εξαιρετικά πιθανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στέλιος Μανωλάς: Μια ζωή ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK