Ανεβαίνει η ΑΕΚ για Σα αλλά υπάρχουν δυσκολίες

Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά της στη Ρέντινγκ για τον Ορλάντο Σα και βρίσκεται σε διαδικασία παζαριού με την αγγλική ομάδα μέχρι να δει αν θα γίνει τελικά εφικτό να… ταιριάξουν οι απαιτήσεις των Άγγλων με τις δικές της δυνατότητες.

Ανεβαίνει η ΑΕΚ για Σα αλλά υπάρχουν δυσκολίες

Σε ό,τι έχει να κάνει με το ακριβές μέγεθος του ποσού, η κατάσταση είναι κάπως αμφιλεγόμενη, αλλά σύμφωνα με τις… ενδείξεις οι απαιτήσεις της Ρέντινγκ κυμαίνονται γύρω στις 800-900 χιλιάδες ευρώ σε συνδυασμό με ένα γενναίο ποσοστό μεταπώλησης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τρέχει την υπόθεση και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους Άγγλους με την ελπίδα ότι θα υπάρξει happy end. Σύμμαχος της "Ένωσης" είναι αυτή τη στιγμή η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα της ωστόσο όλα θα κριθούν στις απαιτήσεις της Ρέντινγκ οι οποίες δημιουργούν δυσκολίες.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι και μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΚ προτίθεται να καταβάλει ένα τέτοιο ή παρεμφερές ποσό σε ομάδα για μεταγραφή παίκτη, αποτελεί μια αξιοσημείωτη διαφοροποίηση στη μέχρι τώρα οικονομική πολιτική της ΠΑΕ που ήταν πιο συντηρητική.

Βέβαια η θεωρία από την πράξη απέχει, και για να συμβούν όλα αυτά πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η όλη ιστορία αφού ξεκαθαρίζεται ότι η περίπτωση του Ορλάντο Σα βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο διαπραγματεύσεων.

Η είδηση της διαφοροποίησης της οικονομικής πολιτικής της ΠΑΕ δημιούργησε προσδοκία και στον κόσμο ο οποίος "ψήθηκε" με την απόκτηση του Πορτογάλου. Όπως είναι αντιληπτό σε μία ενδεχόμενη ανατροπή στην ιστορία ελλοχεύει ο κίνδυνος τα συναισθήματα να έρθουν τούμπα, συνεπώς αποκτά πολλαπλή σημασία για την ΑΕΚ η έκβαση της μεταγραφής.

Οι εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν…

Σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στη μεταγραφή του Σα, η ΑΕΚ θα στραφεί στις εναλλακτικές της οι οποίες για την ώρα περιορίζονται στον Ραμίρο Κόστα και στον Νταβίντ Μπαράλ. Η περίπτωση του τελευταίου συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Κόστα, οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων" φαίνεται ότι τον έχουν σταν μπάι. Βέβαια, από τον Ορλάντο Σα με θητεία στη Λέγκια και στη Ρέντινγκ (ΟΚ, όχι τίποτα μεγαθήρια αλλά είναι σε μία αξιοπρεπή ποδοσφαιρική κατάσταση) μέχρι τον Ραμίρο Κόστα της ρουμάνικης Τάργκου Μούρες, υπάρχει μία… αισθητή απόσταση, για αυτό θα έχει ιδιαίτερη σημασία η λύση με την οποία θα πορευθεί η ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Η ΑΕΚ κλείνει τον Σα"

Λέει ναι η Περιφέρεια στην μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του γηπέδου της ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Στόχος η 1η θέση στα πλέι οφ και το κύπελλο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK