Αντρέ Σιμόες: Ένα στοίχημα με καλές πιθανότητες

Στην ΑΕΚ δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εικόνα του Αντρέ Σιμόες στη μέχρι τώρα παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Πορτογάλος θεωρείται ένα στοίχημα με πολύ καλές πιθανότητες ενόψει της νέας σεζόν.

Αντρέ Σιμόες: Ένα στοίχημα με καλές πιθανότητες
INTIME SPORTS

Φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στη σκιά της άφιξης Εσιέν, ότι ο Αντρέ Σιμόες μετρούσε αντίστροφα τις μέρες για να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και να ενσωματωθεί σε αυτή. Η πρώτη ματιά… επιβεβαιώνεται από τις πρώτες εντυπώσεις που έρχονται απ’ τα Σπάτα καθώς ο Πορτογάλος έκανε πολύ καλή εντύπωση στις πρώτες μέρες προπονήσεων των "κιτρινόμαυρων".

Ο μπαρουτοκαπνισμένος Σιμόες προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τη Μορεϊρένσε, ψηφίστηκε αρκετές φορές στην καλύτερη ενδεκάδα του πορτογαλικού πρωταθλήματος και στο παρόν μεταβατικό στάδιο προσαρμόζεται σιγά-σιγά στο… παραπάνω επίπεδο, κάνοντας το μεγάλο βήμα και φορώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του βαριά φανέλα. Για την ακρίβεια το επίπεδο προσαρμογής του Σιμόες είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Βεβαίως είναι αρκετά νωρίς για να κριθεί οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, τα χαρακτηριστικά του Σιμόες έχουν κερδίσει αρκετό κόσμο που παρακολουθεί από κοντά την πραγματικότητα της ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα 8άρι με πάρα πολλά τρεξίματα, ικανότητα να κουβαλήσει την μπάλα και με αρκετά πατήματα στην αντίπαλη περιοχή.

Εντυπωσιάστηκαν με τα εργομετρικά

Την περασμένη Τρίτη και την Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα του Σιμόες ενθουσίασαν τους ανθρώπους της Ένωσης καθώς αντεπεξήλθε στα πάντα με μεγάλη άνεση. Στην ΑΕΚ γνώριζαν ότι ένα από τα δυνατά σημεία του Πορτογάλου είναι τα… γερά του πνευμόνια, αλλά παρόλα αυτά η διαπίστωση της άριστης φυσικής κατάστασης είναι ένα επιπλέον θετικό για έναν ποδοσφαιριστή. Ειδικά στη θέση του Σιμόες που χρειάζονται αρκετά τρεξίματα και αντοχές.

Όπως και να έχει ο Σιμόες είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που πιστεύουν πολύ στην ΑΕΚ. Το γεγονός ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του προερχόμενος από ανοδική πορεία κατά την οποία έπαιρνε… επ' ώμου την ομάδα που αγωνιζόταν, αυξάνει τις πιθανότητές του προκειμένου να βγει στην Ένωση. Αυτό άλλωστε ήταν και το στοιχείο που είδαν πάνω του όσα ευρωπαϊκά κλαμπ κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν.

Το μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει παραστάσεις από πίεση πρωταθλητισμού, ωστόσο αυτό είναι κάτι που -πολλές φορές- δημιουργείται και καλλιεργείται σε έναν ποδοσφαιριστή. Στην ΑΕΚ περιμένουν ότι η ανοδική πορεία του Σιμόες θα συνεχιστεί και με τα "κιτρινόμαυρα", κάτι που θα δώσει στον Δέλλα ένα επιπλέον σοβαρό όπλο στη μεσαία γραμμή της Ένωσης.

Διαβάστε ακόμη

Σε εφαρμογή το plan b για τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK