Αποχή από την προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΚ

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ με τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ, καθώς την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης απείχαν από την προγραμματισμένη προπόνηση.

Αποχή από την προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΚ
proponhsh_aek.jpg INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες οι "κιτρινόμαυροι" προτίμησαν να πάνε για καφέ.

Οι παίκτες αντιλαμβάνονται ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που δεν τους αφήνει περιθώρια ελιγμών και αναμένεται να υπογράψουν άπαντες αυτά που τους προτείνει η διοίκηση. Το θέμα ωστόσο είναι ότι κανείς τους δεν πιστεύει ότι το πρόβλημα θα λυθεί υπογράφοντας τους διακανονισμούς καθότι είναι πολύ πιο σύνθετο.

Οι αρχηγοί δε, Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές, μιλώντας στους συμπαίκτες τους, τους πρότειναν να βρουν συζητώντας έναν τρόπο αντίδρασης προκειμένου να ταρακουνήσουν τους μετόχους, στέλνοντας τους ένα σαφές και σκληρό μήνυμα.

Αυτός ο τρόπος αντίδρασης ήρθε μέσα από μια ανακοίνωση η οποία απευθύνεται σε όλους ("Dear All") και τους καλεί να αποφασίσουν το χρώμα με το οποίο θέλουν να γράψουν το όνομα τους στην ιστορία της ΑΕΚ. "Μαύρο ή χρυσό;" Ιδού το ερώτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών της ΑΕΚ

"Dear all,

Για μια ακόμα φορά το βάρος πέφτει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας διακανονισμό για τα οφειλόμενα με σκοπό να γλυτώσουμε την τιμωρία από την UEFA και να μην πέσει η ομάδα σε μικρότερη κατηγορία.

Κύριε ΝΟΤΙΑ, κύριε ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ (πρόεδρε των Supporters) σαν ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ αυτής της ομάδας ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ.

Η ομάδα είναι με τη θηλιά στο λαιμό, ή κόψτε το σχοινί ή σπρώξτε την καρέκλα να τελειώνουμε, μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα.

Εμείς κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ομάδας και του κόσμου της, κάντε και εσείς το δικό σας. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

Υ.Γ. : Αυτή η απόφασή μας δεν καλύπτει κανέναν από τους Μετόχους (πρώην και νυν) ή πρώην Προέδρους, που άλλος πολύ και άλλος λίγο έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση που έχει φτάσει η ομάδα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK