Εμφανίστηκε για να... ξαναφύγει ο Ντιόπ

Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα επικαλέστηκε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος απουσίαζε το τελευταίο διήμερο.

Εμφανίστηκε για να... ξαναφύγει ο Ντιόπ

Σε συνομιλία που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη, ο Σενεγαλέζος μέσος ζήτησε και πήρε άδεια προκειμένου να φύγει το Σάββατο (16/07) για τη Γαλλία και την Τετάρτη (20/07) θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ΑΕΚ, στη Σλοβενία.

Εξάλλου, η "Ένωση" βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, δεδομένου ότι ο Ναμπίλ Μπαχά θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα. Ο Άρναρ Γκρέταρσον και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης (συνεργάτης του Στ. Αδαμίδη) έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο και ψάχνουν σέντερ φορ, κατά βάση ελεύθερο ή δανεικό.

Την παρούσα χρονική περίοδο έχει προταθεί και εξετάζεται από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ο 30χρονος φορ Λουτσιάνο Φιγκερόα, ενώ το Σάββατο (16/07) ενδέχεται να γίνει και μία κρούση στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η διοίκηση έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα ρευστού, κάτι που τη δυσκολεύει αφάνταστα στην πληρωμή των προκαταβολών και φυσικά στην απόκτηση κάποιου παίκτη.

Όσον αφορά στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα ακολουθήσει η ΑΕΚ στο Τόπλιτσε της Σλοβενίας, η ομάδα αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (16/07) και θα επιστρέψει στις 31 Ιουλίου.

Οι 29 παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι εξής: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δωριάδης, Αγκιρίμπα, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Γκερέιρο, Δέλλας, Εγγλέζου, Κάλα, Καράμπελας, Κάρλος, Κατσέτης, Καφές, Κλωναρίδης, Κοντοές, Λαγός, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Μανωλάς, Μπέλεκ, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Νικόλτσης, Σιαλμάς, Τσουκαλάς, Χέλγκασον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK