Επιστολή στην ΠΑΕ ΑΕΚ για Βιντιάδη συν 9 σημεία

Με επιστολή προς το ΔΣ της ΠΑΕ, 3 από τα 4 νέα μέλη που εισήλθαν σ' αυτό ζητάνε ενημέρωση για 10 διαφορετικά πράγματα (κυρίως οικονομικής φύσεως) που αφορούν την ΑΕΚ. Με αιχμή του δόρατος το όγδοο σημείο και την εγγυητική τραπέζης ή τραπεζικό λογαριασμό με τα 9 εκ. ευρώ του Δημητράδη Βιντιάδη που ισχυρίζεται ο Ανδρέας Δημητρέλος πως έχει δει.

Επιστολή στην ΠΑΕ ΑΕΚ για Βιντιάδη συν 9 σημεία

Την επιστολή υπογράφουν οι Αντώνης Ηλιόπουλος, Χαράλαμπος Τσαντίλας και Κωνσταντίνος Κοτσώνης και το contra.gr αποκαλύπτει το περιεχόμενό της:

"Αξιότιμοι Κύριοι,

Με το παρόν ως νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕΚ ΠΑΕ αιτούμεθα όπως άμεσα, και κατά προτίμηση μέχρι την Παρασκευή, 08/02/2013, να μας χορηγηθούν προς ενημέρωση για τη σωστή συμμετοχή μας στις συνεδριάσεις των Δ.Σ., σε αντίγραφα τα κάτωθι στοιχεία-έγγραφα της εταιρείας:

Α) Τελευταίο Ισοζύγιο της εταιρείας.

Β) Τρέχον cash-flow καθώς και πρόβλεψη για το cash flow μέχρι την 30/06/2013.

Γ) Οικονομική αποτύπωση και υποχρεώσεις προς το τρέχον roster της ομάδας, καθώς και τα αντίστοιχα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, των διαμεσολαβητών (managers) και των τρίτων ΠΑΕ σε περιπτώσεις μεταγραφών

Δ) Οικονομική αποτύπωση και υποχρεώσεις προς το προσωπικό της εταιρείας.

Ε) Οικονομική αποτύπωση και λοιπές υποχρεώσεις προς τρίτους, πιστωτές κλπ της ΠΑΕ.

ΣΤ) Οικονομική αποτύπωση και υποχρεώσεις της εταιρείας προς Εφορία και ΙΚΑ.

Ζ) Συμβάσεις με διοικητικά στελέχη της εταιρείας και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και σχετικές αποφάσεις Δ.Σ. και Γ.Σ. για τις απολαβές αυτών.

Η) Εγγυητική Επιστολή ή τραπεζικός λογαριασμός από τον οποίο να προκύπτει η διαθεσιμότητα ποσού τουλάχιστον 9.000.000,00 ευρώ από τον υποψήφιο επενδυτή Δημήτρη Βιντιάδη, όπως κατά δήλωση του Προέδρου, Ανδρέα Δημητρέλου, του έχει ήδη επιδειχθεί και αν είναι δυνατόν και την φυσική παρουσία του στο επόμενο Δ.Σ.

Θ) Πρακτικό Γ.Σ. της 04/02/2013.

Ι) Πρακτικό Δ.Σ. 05/02/2013.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

Αντώνης Ηλιόπουλος

Χαράλαμπος Τσαντίλας

Κωνσταντίνος Κοτσώνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK