Εβδομάδα ΑΕΚ, εβδομάδα μεγάλων εξελίξεων!

Η λέξη "επιστροφή" χαρακτηρίζει απόλυτα την ΑΕΚ. Η Ένωση γυρίζει στο Champions League έπειτα από δέκα χρόνια απουσίας, ενώ παράλληλα αναμένονται ιστορικά γεγονότα όσον αφορά το πρότζεκτ της "Αγιά Σοφιάς" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εβδομάδα ΑΕΚ, εβδομάδα μεγάλων εξελίξεων!

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ ετοιμάζουν... πάρτι επιστροφής των “κιτρινόμαυρων” στη Νέα Φιλαδέλφεια, πραγματοποιώντας Αγιασμό στο οικόπεδο που στεκόταν επιβλητικά το “Νίκος Γκούμας” και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χτιστεί το νέο γήπεδο, η “Αγιά Σοφιά” με την επιβλητική της αρχιτεκτονική.

Πολλαπλές πληροφορίες από πολιτικούς κύκλους και την ΠΑΕ αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός στο οικόπεδο, ενώ παράλληλα θα γίνει και μια μεγάλη ανακοίνωση που θα... εκτοξεύσει τη διάθεση του κόσμου να στηρίξει κι άλλο την ΑΕΚ.

Όσον αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του Αγιασμού, δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό. Πιο πιθανή ημέρα, φαντάζει η Πέμπτη (27/7). Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και νωρίτερα εξελίξεις επί του θέματος...

Το τάιμινγκ που επιλέγει η ΑΕΚ να κάνει τον Αγιασμό και τα όσα ακολουθήσουν είναι εξαιρετικό. Εφόσον βοηθήσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ την Τρίτη (25/7), στην ομάδα δεν αποκλείουν καθόλου το ενδεχόμενο να σπάσει ρεκόρ στη διάθεση των εισιτηρίων διάρκειας.

Ίσως, μετά το Champions League και τα του γηπέδου, η διοίκηση της ΑΕΚ να... κολλήσει και μια μεταγραφή μέσα σ'όλα για να έρθει να “δέσει” το πράγμα στο 100%. Μεγάλη εβδομάδα λοιπόν για την ΑΕΚ, που αναμένεται να μείνει για πάντα γραμμένη στο “κιτρινόμαυρο” βιβλίο ιστορίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK