Γκέκας στο Contra.gr: "Θα μιλήσω όταν πρέπει..."

Το τέλος της συνεργασίας του Φάνη Γκέκα με τη Λεβάντε έχει φέρει τον Έλληνα επιθετικό στο στόχαστρο πολλών ομάδων. Ήδη η ΑΕΚ που αναζητά εναγωνίως επιθετική λύση προσέγγισε με τον Γκέκα με τον ποδοσφαιριστή να μην δίνει κάποια απάντηση στους ανθρώπους της Ένωσης.

Γκέκας στο Contra.gr: "Θα μιλήσω όταν πρέπει..."

"Το ραντεβού έγινε. Εγώ από την πλευρά μου δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Όποιος το είπε ας δώσει και λεπτομέρειες. Η απόφαση μου για την ομάδα που θα συνεχίσω θα ληφθεί με ηρεμία τη στιγμή που εγώ θα κρίνω ότι είναι η κατάλληλη. Μπορεί αυτό να γίνει αύριο, μπορεί σε δύο μήνες...", είπε στο Contra.gr ο Φάνης Γκέκας.

Αυτές τις μέρες ο Γκέκας κάνει μόνος του προπονήσεις προκειμένου να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης: "Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στην Κέρκυρα και προπονούμαι ατομικά", αποκάλυψε στο Contra.gr ο διεθνής επιθετικός ο οποίος σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μετά το ραντεβού με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Γκέκα θα έχει ισχύ μόνο σε περίπτωση που προχωρήσει το deal με το Βιντιάδη, , όπως προκύπτει από κύκλους της διοίκησης. Αυτό το γεγονός από μόνο του δημιουργεί αμφιβολίες για έναν ποδοσφαιριστή που αναζητεί τον επόμενο προορισμό της καριέρας του. Πόσω μάλλον για τον Γκέκα ο οποίος είναι στο στόχαστρο ομάδων τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού...

Διαβάστε επίσης: Επίσημη κρούση της ΑΕΚ στον Γκέκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK