Η κριτική των "κιτρινόμαυρων"

Παρά το γεγονός ότι η ποιότητα του ρόστερ της είναι μάλλον περιορισμένη, η ΑΕΚ διαχειρίστηκε καλά, σε γενικές γραμμές, το ματς. Το γεγονός ότι ο Νίκος Κωστένογλου έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές του στέρησε τη δυνατότητα να αλλάξει, μέσω των επιλογών του, την εικόνα της ομάδας του στην επανάληψη.

Η κριτική των "κιτρινόμαυρων"

Αναλυτικά η κριτική των παικτών

Γιάννης Αραμπατζής

Θετική εμφάνιση. Δεν ευθύνεται για το γκολ που δέχθηκε (το σουτ ήταν άπιαστο), επενέβη όποτε χρειάστηκε να επέμβει από εκεί και πέρα. Δεν είχε πάντως πολλή δουλειά.

Νίκος Γεωργέας

Είχε την ευθύνη να παρακολουθεί τον Μιραλάς και εξ ορισμού το έργο του ήταν δύσκολο. Ανέβηκε στην επανάληψη αλλά χτυπήθηκε από την κατάρα των τραυματισμών.

Νίκος Καράμπελας

Σχετικά αξιόπιστος αμυντικά, είχε δυνάμεις, έκανε ανεβάσματα αλλά η ποιότητά του δεν το βοηθά να κάνει το κάτι παραπάνω.

Κώστας Μανωλάς

Επιπόλαιος. Δέχθηκε πολύ νωρίς κίτρινη κάρτα για αχρείαστο τσαμπουκά, έφαγε την ντρίπλα στο γκολ του Μιραλάς, αλλά πιστώνεται και αρκετές θετικές ενέργειες. Φλέρταρε με την κόκκινη πάλι λόγω των νεύρων του.

Χουάν Κάλα

Πιο ήρεμος σε σχέση με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. Οχι ότι απέφυγε τις εντάσεις αλλά και τα λάθη αλλά ήταν πιο συγκρατημένος. Πιστώνεται τα δύο εξαιρετικά τάκλιν (το δεύτερο στα όρια του φάουλ) πριν από το γκολ του Λεονάρντο.

Φαμπιάν Αντρές Βάργκας

Μακράν από το δεύτερο ο καλύτερος της ΑΕΚ στη βραδιά. Σίγουρος για τον εαυτό του, κρατούσε καλά την μπάλα και την έσπαγε όποτε χρειαζόταν δεξιά και αριστερά. Οταν αποκτήσει και καλύτερη φυσική κατάσταση θα βοηθήσει αφάνταστα την ΑΕΚ.

Γρηγόρης Μάκος

Πρέπει να κάνει μαθήματα διαχείρισης θυμού. Ετρεξε πολύ για να καλύψει χώρους αλλά η ανοησία του να μιλήσει έντονα στον Κωνσταντινέα άφησε την ΑΕΚ με 10 παίκτες.

Παναγιώτης Λαγός

Δεν έπαιξε άσχημα. Απέφυγε τις περιττές ενέργειες και προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Είχε το καλύτερο σουτ στο δεύτερο μέρος.

Λεονάρντο

Εκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο και πέτυχε με εκπληκτικό τρόπο το γκολ της ισοφάρισης. Οσο είχε δυνάμεις ήταν κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα του Ολυμπιακού. Στο τέλος λύγισε από τραυματισμό.

Εϊντουρ Γκούντγιονσεν

Οσο έπαιξε (στο πρώτο 45λεπτο δηλαδή) ήταν καλός. Εδειξε την κλάση σε κάποιες φάσεις, φάνηκε να έχει παραπάνω δυνάμεις σε σχέση με άλλες φορές, κυνήγησε το γκολ. Η απουσία του στην επανάληψη αποτέλεσε πλήγμα για την ΑΕΚ.

Νίκος Λυμπερόπουλος

Στο πρώτο ημίχρονο που είχε στηρίγματα και δυνάμεις, προσπάθησε να κάνει πράγματα ενώ πάτησε και περιοχή. Στην επανάληψη ήταν εξαφανισμένος.

Παντελής Καφές

Εκλεισε χώρους στην επανάληψη και βοήθησε έτσι ώστε να μην κινδυνέψει η ΑΕΚ. Δεν έκανε σπουδαία πράγματα δημιουργικά.

Χοσέ Κάρλος

Ο Κωστένογλου περίμενε από τον Ισπανό κίνηση και δημιουργία. Δεν πήρε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Γιάννης Κοντοές

Επαιξε πολύ λίγο. Θα ήταν άδικο να κριθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK