Κετσπάγια: "Σαν να κάναμε τρίτη μέρα ρεπό"

Αλλιώς περίμενε το φιλικό με τον Απόλλωνα ο Τιμούρ Κετσπάγια και αλλιώς του ήρθε.

Κετσπάγια: "Σαν να κάναμε τρίτη μέρα ρεπό"

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν περίμενε μια τέτοια εικόνα από την ΑΕΚ στο φιλικό του Σαββάτου με τον Απόλλωνα, κάνοντας λόγο για έξτρα ρεπό που πήραν αυτοβούλως οι ποδοσφαιριστές. Υποστήριξε πάντως πως είναι καλύτερα που συνέβη σε ανεπίσημο ματς.

Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε μετά το βαρύ 3-1 στο ΟΑΚΑ: "Μπορεί να είναι για καλό αυτό που έγινε τώρα. Δεν είναι ποτέ εύκολο, όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός. Δεν μπορείς να νικήσεις καμία ομάδα έτσι. Έχουμε δώσει τρία φιλικά σε μία εβδομάδα.

Δεν μας πήγε τίποτα, ούτε αμυντικά ούτε στην επίθεση. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η έλλειψη σοβαρότητας. Είχαμε πει ότι θα έχουμε δύο ημέρες ρεπό. Και μας βγήκε και... τρίτη ημέρα. Θα γυρίσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ελπίζοντας πως θα είμαστε ξανά φρέσκοι.

Έχουμε παίξει δέκα φιλικά, δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να παίξουμε και να δουλέψουμε.

Δεν θέλω να παρουσιάζουμε μαύρα τα μεταγραφικά επειδή έγινε αυτό το αποτέλεσμα. Και να το συνδυάζουμε αν γίνει μεταγραφή ή όχι και ότι τα κάνουμε όλα από την αρχή

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει εμπειρίες, έχει παίξει στην Ελλάδα και στην Ιταλία, στην Εθνική. Έχει να δώσει πολλά. Θα μας βοηθήσει πολύ στην επίθεση. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έχουμε και άλλα νέα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης 1-3
Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ