Κορδέρο: "Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι"

Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο τόνισε πως η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς δεν φοβήθηκε το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως είναι από τους παλαιότερους παίκτες της "Ένωσης".

Κορδέρο: "Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ο άσος της "Ένωσης", Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε πως οι "κιτρινόμαυροι" μπορούσαν ακόμη και τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Νομίζω πως μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Στα τελευταία 20 λεπτά είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Αν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι θα είχαμε κερδίσει".

Για τον Παναθηναϊκό: "Σε καμία στιγμή δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Τον σεβαστήκαμε γιατί παίζαμε εκτός έδρας, αλλά δεν τον φοβηθήκαμε".

Για την ευκολία που κερδίζει η ΑΕΚ εντός έδρας σε σχέση με εκτός: "Στα εντός έδρας παιχνίδια, παίζουμε με περισσότερη υπομονή. Περιμένουμε να δημιουργηθούν τα κενά και τα εκμεταλλευόμαστε".

Για το πώς νιώθει που είναι από τους παλαιότερους παίκτες της ΑΕΚ: "Δεν το είχα σκεφτεί πως θα έμενα τόσα χρόνια. Ελπίζω να μείνω για πολλά χρόνια ακόμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0

Πογέτ: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Διάστρεμμα ο Μάνταλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK