Κουβέντα -και- με Σεβίλλη για φιλικό

Μία από τις ομάδες με τις οποίες έχουν γίνει συζητήσεις για φιλικό με την ΑΕΚ στις 8 Αυγούστου προκειμένου να παρουσιαστεί η νέα ομάδα στο κοινό της, είναι η Σεβίλλη.

Κουβέντα -και- με Σεβίλλη για φιλικό

Η ΑΕΚ προτίθεται να διοργανώσει ένα μεγάλο διεθνές φιλικό στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 8 Αυγούστου σαν πρόβα τζενεράλε για την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ αλλά και για να παρουσιάσει τους ποδοσφαιριστές του νέου ρόστερ μπροστά στο κοινό της. Η ημερομηνία του φιλικού πολύ δύσκολα θα αλλάξει αφού δεν υπάρχουν άλλες κενές μέρες λόγω Δεκαπενταύγουστου και έναρξης του πρωταθλήματος στις 22 του μήνα.

Σε ότι έχει να κάνει με την ταυτότητα του αντιπάλου, στην ΑΕΚ βρίσκονται σε επαφές με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι μία ομάδα με την οποία έγινε κουβέντα για τη συμμετοχή της στο συγκεκριμένο φιλικό είναι η ισπανική Σεβίλλη, ωστόσο η συζήτηση έγινε πριν την κατάκτηση του Europa League. Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK