Ξενιάδης: "Το deal πάει καλά"

Το "θέατρο του παραλόγου" συνεχίζεται με τον Βασίλη Ξενιάδη, ο οποίος δηλώνει από την Ασφάλεια Πειραιά ότι το deal με την ΑΕΚ προχωράει κανονικά.

Ξενιάδης: "Το deal πάει καλά"

Κρατούμενος στην Ασφάλεια του Πειραιά παραμένει ο Βασίλης Ξενιάδης αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει δηλώσεις για την προσπάθεια να αποκτήσει με τους συνεργάτες του το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο κρατούμενος επιχειρηματίας, που τις τελευταίες ώρες κατέθεσε στον Εισαγγελέα για τις παλαιές οφειλές του, μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι οι λόγοι που βρίσκεται στην Ασφάλεια αναμένεται να διευθετηθούν ενώ κατέθεσε την αισιοδοξία του για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.

Ξενιάδης: "Το deal πάει καλά"

"Πάει καλά το deal"

"Ήρθα για κάποιες διευθετήσεις. Το deal με την ΑΕΚ πάει καλά. Ακούσατε τις δηλώσεις του Νάσου Θανόπουλου. Επαναλαμβάνω πως εγώ είμαι ο μεσάζοντας και πως πίσω μου είναι οι Κινέζοι, που θέλουν να αναλάβουν τα ηνία της ΑΕΚ", είπε χαρακτηριστικά.

Οι χθεσινές πληροφορίες ήθελα τον υποψήφιο επενδυτή της ΠΑΕ ΑΕΚ να έχει αφεθεί ελεύθερος, όμως πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο.

Ο Βασίλης Ξενιάδης βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση και -σύμφωνα με πληροφορίες- έχει εκδοθεί απόφαση φυλάκισης από τον Εισαγγελέα για νέες οφειλές που έχουν προκύψει εις βάρος του.

Σύγχυση επικρατεί και σχετικά με τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλει ο υποψήφιος επενδυτής προκειμένου να καλύψει τις οφειλές του και αν αφεθεί ελεύθερος. Ορισμένες πληροφορίες θέλουν τα ποσά να μην ξεπερνάνε κάποιες χιλιάδες ευρώ ενώ ορισμένες πηγές ισχυρίζονται πως αγγίζουν και ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο .

Διαβάστε ακόμη:

Θανόπουλος: "Η Morgan Stanley είναι στο πλευρό της ΑΕΚ"

"Είναι φερέγγυος ο Ξενιάδης"

Οικονομόπουλος: "Kρίμα για 2-3 εκ. ευρώ να πάει φούντο η ομάδα"

Ξενιάδης στο Contra.gr: "Ποια σύλληψη; Έτρωγα πατσά..."

Ο Ξενιάδης, η επιταγή, οι Κινέζοι και η Morgan Stanley

News 24/7

24MEDIA NETWORK