ΑΕΚ - Καραμπούκσπορ 0-0

Για δεύτερο σερί ματς η ΑΕΚ έμεινε στο “μηδέν”, σπαταλώντας τέσσερα τετ α τετ απέναντι στον γκολκίπερ της Καραμπούκσπορ. Βαρύς στο ξεκίνημά του ο Γκούντγιονσεν.

ΑΕΚ - Καραμπούκσπορ 0-0

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε εντολή στους μέσους της ομάδας να πιέζουν ψηλά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, η Ένωση έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μάκος έβγαλε τετ α τετ τον Λυμπερόπουλο με τον Τόμιτς και ο τελευταίος απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Καλαματιανού επιθετικού.

Το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου ήταν τα πολλά λάθη ένθεν και εκείθεν στο χώρο του κέντρου. Η άμυνα της ΑΕΚ δεν απειλήθηκε καθόλου, με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ των παικτών της Καραμπούκσπορ, ενώ ούτε εκείνη μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στην πρώτη του εμφάνιση με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν ήταν επηρεασμένος από τις λίγες προπονήσεις που έχει κάνει, ενώ έχασε και μία σπουδαία ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ. Στο 22ο λεπτό ο Ισλανδός έπαιξε το “1-2” με τον Λυμπερόπουλο, βγήκε ολομόναχος με τον Τόμιτς, όμως ο τελευταίος αναδείχθηκε νικητής από τη μονομαχία, κρατώντας το 0-0. Παρόλα αυτά, προς το τέλος του ημιχρόνου, ο έμπειρος εξτρέμ έκανε μία πολύ όμορφη ενέργεια, αποφεύγοντας με συνεχείς ελιγμούς δύο αντιπάλους του.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι συνεχείς αλλαγές φρέσκαραν τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, η οποία άρχισε να μπαίνει με αξιώσεις από τα αριστερά στην περιοχή του Τόμιτς. Οι Καράμπελας και Σιαλμάς δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στη δεξιά πλευρά των Τούρκων, δεν βρέθηκε όμως κάποιος επιθετικός ή προωθημένος παίκτης για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Τόμιτς.

Από το 70ό λεπτό κι έπειτα, η Καραμπούκσπορ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και με απανωτά σουτ εντός περιοχής, λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Είχε προηγηθεί η ολιγωρία του Χοσέ Κάρλος στο τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ (τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν την μπάλα σε κόρνερ).

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Ένωση, όταν ο Μπέλεκ βγήκε ολομόναχος με τον Τόμιτς, αλλά ο τελευταίος κράτησε για ακόμη μία φορά το μηδέν για την εστία του.

Οι ευκαιρίες της ΑΕΚ:

2ο λεπτό:

22o λεπτό:

54ο λεπτό:

69ο λεπτό:

84ο λεπτό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK