Λύμπε, ο"δήμιος"

Από το καλοκαίρι του 2003 και μετά όταν και μετακόμισε στην ΑΕΚ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα έλεγε κανείς ότι έχει βάλει στο…σημάδι την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό. Δείτε σε πόσα ντέρμπι με τους πράσινους έχει σκοράρει για λογαριασμό της Ένωσης ο Λύμπε και τι σήμαινε κάθε τέρμα ξεχωριστά.

Λύμπε, ο"δήμιος"
INTIME SPORTS

Aναλυτικά:

01/02/2004: Είναι η μέρα που ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανοίγει λογαριασμό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι παίζουν καλύτερα και προηγούνται με 2-0 πριν ο Μεσσήνιος επιθετικός μειώσει για την ΑΕΚ με σουτ έξω από την περιοχή. Το γήπεδο ξεσπά σε χειροκροτήματα αναγνωρίζοντας την προσφορά του παίκτη στην Παιανία σε μία σπάνια, για τα ελληνικά στάνταρ, επίδειξη ποδοσφαιρικής κουλτούρας.

09/01/2005: Στην ΑΕΚ έχει αρχίσει η εποχή της προεδρίας του Ντέμη Νικολαϊδη και ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του ηγέτη μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη. Σε εκείνο το ματς του ΟΑΚΑ ο «Λύμπε» πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στο 85’ και χαρίζει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Ενωση.

27/01/2005: Δεν περνούν παρά μόνο 20 ημέρες και ο Λυμπερόπουλος χαλάει ξανά τα σχέδια του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά σε παιχνίδι Κυπέλλου. Ο Κωνσταντίνου είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους πράσινους αλλά ο Μεσσήνιος ισοφαρίζει στο 90’ με κεφαλιά.

23/10/2005: Είναι ένα περίεργο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο καταρρέει. Η αρχή της κατάρρευσης ήρθε με τον γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου στο 85’. Ακολούθησαν άλλα δύο για να συμπληρώσουν μία εμφατική νίκη για την ΑΕΚ (3-0).

11/11/2007: Τούτη τη φορά το γκολ του Λυμπερόπουλου (με κεφαλιά) δεν αρκεί για να γλιτώσει την ήττα η ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί νωρίς με 2-0 και ο «Λύμπε» απλά μείωσε με μία ακόμη κεφαλιά.

19/01/2011: Το μοναδικό παιχνίδι κατά το οποίο ο Λυμπερόπουλος πλήγωσε δις τους πράσινους. Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση για το ζευγάρωμα του Κυπέλλου και ο Μεσσήνιος σταρ χτυπά δύο φορές (64’ και 80’) για να χαρίσει μία πολύ μεγάλη νίκη στην ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK