Μεταγραφές Μόρα και Μάντζιου υπό... αίρεση

Στη διάρκεια της εβδομάδας που αρχίζει τη Δευτέρα η ΑΕΚ θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις δύο από τις τρεις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών άνω από 24 ετών.

Μεταγραφές Μόρα και Μάντζιου υπό... αίρεση

Η προσπάθεια αυτή αφορά πρωτίστως τον Βαγγέλη Μόρα και μετέπειτα τον Βαγγέλη Μάντζιο, με τους οποίους οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο εδώ και αρκετό καιρό, καθώς αποτελούσαν από την πρώτη στιγμή προσωπικές επιλογές του Θωμά Μαύρου.

Επί της ουσίας η ΑΕΚ θέλει να συμφωνήσει προφορικά με τους δύο παίκτες προκειμένου εφόσον στα τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα, να ανακοινώσει επισήμως την απόκτησή τους. Θα πρόκειται δηλαδή για μεταγραφές που θα τελούν υπό αίρεση αν η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν βρει χρήματα και δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την άδεια της ΕΕΑ για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Τόσο ο Μόρας όσο και ο Μάντζιος είναι διατεθειμένη να παίξουν στην ΑΕΚ του Βαγγέλη Βλάχου, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθούν οικονομικά. Πιο δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του Μόρα, με τον οποίο και θα αρχίσουν οι τελικές συζητήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK