Μόνο η ΑΕΚ μπορούσε να... σώσει την καριέρα του!

Παικταράς που έφυγε από την Ελλάδα για τα πετροδόλαρα των ΗΑΕ, έχει τεθεί στο περιθώριο από τον προπονητή του, ο οποίος βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να πάρει... εκδίκηση. Μόνο η ΑΕΚ μπορούσε να σώσει την καριέρα του τον Γενάρη! Διαβάστε ποιος είναι.

Μόνο η ΑΕΚ μπορούσε να... σώσει την καριέρα του!
aek omadiki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού που μας πέρασε δεν αφορούσε μεταγραφή ενίσχυση, αλλά μεταγραφική... πώληση. Βλέπετε ο επικεφαλής της δημόσιας τάξης και ασφάλειας των ΗΑΕ, Αχμέντ μπιν Ρασίντ Αλ-Μακτούμ που είναι παράλληλα πρόεδρος της Αλ Γουάσλ, είχε βάλει στο μάτι τον άσο της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόζα!

Είχε ξετρελαθεί τόσο πολύ μαζί του, που έπεισε τον μάνατζερ του 29άχρονου άσου, Κιμ Ριμπέιρο, να πάει στα ΗΑΕ έτσι ώστε να κλείσει η μεταγραφή, παρά τις αντιρρήσεις του προπονητή της ομάδας, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, ο οποίος είχε περάσει στο παρελθόν από την Ένωση ως ποδοσφαιριστής!

Ο Αρουαμπαρένα βλέποντας την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας το καλοκαίρι ζήτησε στόπερ, όμως η διοίκηση ουσιαστικά του επέβαλλε τον Μπαρμπόζα, ο οποίος ήταν πιο εμπορικό όνομα ( το...γκολ πουλάει).

ΣΤΑ... ΑΖΗΤΗΤΑ

Στα τέλη Αυγούστου του 2016 η Αλ Γουάσλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου έναντι 450.000€, ενώ ο παίκτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 750.000€ το χρόνο. Στο ξεκίνημα της περιόδου ο Μπαρμπόζα αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις, έχοντας μόλις 2 ασίστ.

Από τον Γενάρη του 2017 μέχρι και σήμερα, ωστόσο, ο παίκτης δεν έχει πάρει... δευτερόλεπτο χρόνου συμμετοχής! Αυτό γιατί ο Αραουαμπαρένα δεν πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, οπότε τον έθεσε στο περιθώριο.

Έλα όμως που ο Μπαρμπόζα έχοντας αγωνιστεί ήδη με ΑΕΚ ( στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ) και Αλ Βασλ δεν μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε τρίτη ομάδα. Μόνον η Ένωση μπορούσε να δώσει τη λύση τον Γενάρη, αλλά το κόστος ήταν μεγάλο και ουσιαστικά δεν απασχόλησε ποτέ την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο παίκτης έχει αρχίσει να... ψάχνεται από τώρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να ακουστεί ξανά για την Ελλάδα. Αρκεί βέβαια να ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις.

750.000€ είναι πολλά για την... μνημονιακή Super League και ειδικότερα για παίκτη που βρίσκεται στο "ψυγείο" τόσους μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK