Ο Απόλλων δεν λέει "όχι" σε δεύτερη φιέστα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι και με τη... βούλα πρωταθλήτρια και έχει τη δυνατότητα να κάνει και δεύτερη φιέστα με απονομή αυτή τη φορά, την τελευταία αγωνιστική, μπροστά σε 60.000 οπαδούς. Όλα αυτά, αν ο Απόλλων δεχθεί να παίξει γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ. Το Contra.gr έχει τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να γίνει η μετακόμιση.

Ο Απόλλων δεν λέει "όχι" σε δεύτερη φιέστα της ΑΕΚ

Το Contra.gr με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ έψαξε να μάθει αν η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα κάνει και δεύτερη... φιέστα την τελευταία αγωνιστή, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα ν' αλλάξει έδρα ο Απόλλωνας και από τη Ριζούπολη να γίνει γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ στις 6 Μαΐου.

ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ

Πράγματι, η έδρα μπορεί να μεταφερθεί αν κι εφόσον λάβει την έγκριση από το αρμόδιο όργανο με γνώμονα οι δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

Στην προκείμενη περίπτωση δηλαδή η ΑΕΚ έχει στεφθεί πρωταθλήτρια και ο Απόλλωνας μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού "καθάρισε" την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ, οπότε με βάση αυτή την παράμετρο γίνεται...

ΔΕΝ ΛΕΕΙ "ΟΧΙ" Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Υπάρχει διάθεση από τους "κυανόλευκους" να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη ενέργεια;

Επικοινωνώντας με τα ανώτερα κλιμάκια της ομάδας της Ριζούπολης λάβαμε την εξής απάντηση: " Ο Απόλλωνας θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους κι εφόσον τ' αρμόδια όργανα εγκρίνουν κάτι τέτοιο θα εξετάσουμε την πιθανότητα για ν' ανεβάσουμε τον μέσο όρο των εισιτηρίων μας."

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" δεν λέει "όχι" δηλαδή στη μεταφορά της έδρας και γιατί άλλωστε αφού και τον μέσο όρο εισιτηρίων θ' ανεβάσει, όπως ανέφερε παραπάνω ανώτερος παράγοντας του κλαμπ, αλλά και οικονομικά είναι μια συμφέρουσα... μετακόμιση.

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Ο Απόλλωνας εφόσον γίνει η αλλαγή της έδρας και παιχτεί η τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ αντί της Ριζούπολης θα βγει οικονομικά κερδισμένος. Σκεφτείτε ότι στο ΑΕΚ - Λεβαδειακός και με την απόφαση Σκουτέρη στο... περίμενε η Ένωση στην άτυπη αυτή φιέστα "έκοψε" 50.141 εισιτήρια με μεικτές εισπράξεις 477.545 ευρώ!

Σε μία δεύτερη... φιέστα και με απονομή αυτή τη φορά, το νούμερο των εισιτηρίων πολύ δύσκολα θα πέσει, οπότε η ΑΕΚ και κανονικό πάρτι θα κάνει και ο Απόλλωνας κερδισμένος θα βγει. Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων λοιπόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK