Οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα φέρει μαζί του στην ΑΕΚ τους συνεργάτες του με τους οποίους συνεργάζεται χρόνια: Τον Κύπριο γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ και τον Γεωργιανό βοηθό του Σοσό Τσέντια που είναι ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του στα θέματα τακτικής.

Οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Tιμούρ Κετσπάγια κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στους εκπροσώπους του Τύπου ρωτήθηκε για τους βοηθούς του που θα φέρει μαζί στην ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός απάντησε πως έχει το δικό του τιμ και θα γίνει και μια κουβέντα στην ομάδα προκειμένου να ξεκαθαρίσει ποια μέλη του υπάρχοντος τιμ θα παραμείνουν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους δικούς του συνεργάτες, ο Κετσπάγια δουλεύει με τον βοηθό του, Γεωργιανό Σοσό Τσέντια και με τον Κύπριο γυμναστή, Μιχάλη Μιχαήλ. Το συγκεκριμένο τιμ ακολουθεί τον Κετσπάγια σε όλες τις ομάδες του, όπως συνέβη και στον -μέχρι πριν την ΑΕΚ- τελευταίο του σταθμό στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Μιχαήλ θα αναλάβει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και αυτό που θα ξεκαθαρίσει άμεσα είναι αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ ο γυμναστής, Παναγιώτης Βούλγαρης, που εργάζεται τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τον Τσέντια, είναι ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του Τιμούρ Κετσπάγια στο κομμάτι της τακτικής. Πρώην αμυντικός στα νιάτα του και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Σοβιετικής Ένωσης, είναι για τον Κετσπάγια ότι ήταν ο Μαουρίτσιο Ταρίκο για τον Γκουστάβο Πογέτ. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν αναφέρουν ότι ειδικεύεται στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας, στο οποίο παίρνουν καλό βαθμό όλες οι ομάδες του Τιμούρ.

Πάνω στην άμυνα έχτισαν σχεδόν όλα τους τα αποτελέσματα, γεγονός που οδήγησε την Ανόρθωση το 2008 να κάνει τρομερά πράγματα για τα δεδομένα της και αποτέλεσε το διαβατήριο για τον Κετσπάγια προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του στον Ολυμπιακό.

Στην περίπτωση του Μοντανιέ το πλάνο προέβλεπε και συνεργασία με προπονητή τερματοφυλάκων. Στην περίπτωση του Κετσπάγια κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, οπότε με τα μέχρι τώρα δεδομένα παραμένει στο τεχνικό τιμ και ο προπονητής τερματοφυλάκων της "Ένωσης", Κώστας Καμπόλης.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνάντηση Μελισσανίδη-Κετσπάγια
Κετσπάγια: "Θα φέρουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά"
Ανακοίνωσε Κετσπάγια η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK