Ούτε η βροχή σταμάτησε τους "τρελαμένους" ΑΕΚτζήδες

Οι φίλοι της ΑΕΚ ζουν και αναπνέουν για τη φιέστα τίτλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το έδειξαν με τον τρόπο που υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας τους έξω από τη Ριζούπολη (PHOTOS).

24MEDIA / ΦΙΕΣΤΑ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
24MEDIA / ΦΙΕΣΤΑ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εικοσιτέσσερα ολόκληρα χρόνια είχαν να γευτούν το νέκταρ της ποδοσφαιρικής ευτυχίας που μεταφράζεται στην κατάληψη της κορυφής μέσω ενός πρωταθλήματος και τώρα που ο τίτλος καπαρώθηκε από την ΑΕΚ, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν αφήνουν να χαθεί ούτε μία γουλιά από το νέκταρ.

Απόδειξη το πόσο γρήγορα "εξαφάνισαν" τα εισιτήρια που εξασφάλισε η ομάδα τους για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Παρασκευή, με το ρεσιτάλ τους όμως να συνεχίζεται και το Σάββατο.

Επόμενο εντυπωσιακό δείγμα γραφής δόθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα για την 30η αγωνιστική και συγκεκριμένα είκοσι λεπτά πριν τις 18:00, με το πούλμαν των "κιτρινόμαυρων" να φτάνει έξω από το "Γεώργιος Καμάρας" και να πολιορκείται από τους παραληρούντες οπαδούς!

Η βροχή δεν εμπόδισε τους φίλους της Ένώσης να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, έχοντας άλλωστε αρκετοί εξ αυτών ομπρέλες μαζί τους για να προστατευτούν, με το σύνθημα "Πρωτάθλημα και Κύπελλο Δικέφαλε Αετέ" να δονεί την ατμόσφαιρα.

Ούτε η βροχή σταμάτησε τους "τρελαμένους" ΑΕΚτζήδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK