Παναγιωτάρας: "Εξωπραγματική η προσπάθεια των παικτών"

Ο Νίκος Παναγιωτάρης "έπλεξε" το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, ύστερα από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, σχολίασε την επιστροφή του Μπρούνο Σουκουλίνι, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του Στέλιου Μανωλά.

Παναγιωτάρας: "Εξωπραγματική η προσπάθεια των παικτών"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Θέλω πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Πέτυχαν μία τεράστια νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Είναι εξωπραγματική η προσπάθεια που κάνουν. Έχουν παίξει 4 ματς σε 8 μέρες και ο ένας είναι τελικός Κυπέλλου. Μόνο μπράβο μπορείς να τους πεις. Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ και να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε".

Για τον Σουκουλίνι και αν μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια:

"Ο Μπρούνο έχει μπει σιγά – σιγά με την ομάδα. Γι’ αυτό και τον πήραμε αποστολή, πιο πολύ για να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας. Θα δούμε την κατάστασή του και θα εκτιμήσουμε αν μπορεί να μας βοηθήσει στα επόμενα δυο παιχνίδια".

Για το εάν υπάρχουν περιθώρια να φρεσκάρει την ομάδα:

"Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Γίνεται τιτάνια προσπάθεια απ’ όλους για να μπορούν να παιδιά να παίζουν. Βάλαμε τρία καινούργια πρόσωπα απόψε. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε πολλές αλλαγές, χαλώντας τη χημεία. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και δεν ψάχνουμε και τώρα. Μένουν δυο τελικοί θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε και τους δυο".

Για το εάν έκανε αργά την τρίτη αλλαγή, ενώ το σκορ ήταν 3-1:

"Έτσι κρίναμε και κάναμε προς το τέλος την αλλαγή".

Για την κατάσταση του Μανωλά:

"Ευχή όλων μας είναι ο κόουτς να είναι όσο πιο γρήγορα κοντά μας. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία του. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο κ. Μανωλάς είναι σαν να είναι στην ομάδα. Και εγώ μιλάω μαζί του".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1
Χτύπημα εκτός φάσης και αποβολή για Βιγιαφάνιες

News 24/7

24MEDIA NETWORK