Πογέτ: "Έμαθα πολλά από τους παίκτες μου απόψε"

Ο Γκουστάβο Πογέτ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Λεβαδειακό, στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Παναγιώτη Τσιντώτα, ενώ έδειξε εκνευρισμένος όταν ερωτήθηκε για το αν υπολογίζεται ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Πογέτ: "Έμαθα πολλά από τους παίκτες μου απόψε"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, "πληρώνοντας" τα τραγικά λάθη του Γιάννη Ανέστη και του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Ο τεχνικός της "Ένωσης", Γκουστάβο Πογέτ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εμφανίστηκε πικραμένος από το τελικό αποτέλεσμα, αποκάλυψε πως έμαθε πολλά από την αποψινή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, ενώ έδειξε εκνευρισμένος όταν ερωτήθηκε για το αν υπολογίζεται ή όχι ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Είδα την ομάδα μου να παίζει με πολύ ανησυχία. Να βιάζεται να κερδίσει το παιχνίδι. Θέλαμε να σκοράρουμε από οποιοδήποτε σημείο. Σουτάραμε όπου κι αν βρισκόμασταν. Παρ’ όλα αυτά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι φαινόταν ότι ήταν πιο κοντά στο να βάλουμε εμείς ένα γκολ, από το να δεχτούμε. Δυστυχώς κάναμε δυο λάθη, δεχθήκαμε τα γκολ από δύο δικά μας λάθη. Στο ποδόσφαιρο τέτοια λάθη κοστίζουν και δεν πρέπει να γίνονται. Μετά πιέσαμε, προσπαθήσαμε χωρίς οργάνωση να επιτεθούμε και να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Ο Λεβαδειακός στην ιστορία του δεν είχε ποτέ ένα τόσο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο απ’ αυτό που του κάναμε εμείς σήμερα"

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις επιλογές που έχει στο τέρμα και την άμυνα κι αν είχε δώσει άλλες εντολές στους παίκτες του που δεν τήρησαν: "Ο αριθμός των ευκαιριών που δημιουργήσαμε ήταν υψηλός. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα σήμερα. Είναι αλήθεια πως αυτά τα δυο γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν από το τέρμα και την άμυνα, όμως θέλω να το δω ψύχραιμα, να δω το βίντεο και να μην πάρω… άμεσα μέτρα".

Για το αν τον απασχολεί το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει πάρει νίκη με ομάδες που είναι στην πρώτη 7άδα: "Όχι δεν με απασχολεί! Αν είχαμε κερδίσει σήμερα δεν θα υπήρχε αυτή η ερώτηση…".

Για το τι σημαίνει "να πάρω μέτρα": "Εννοώ να έχω μία τελική απόφαση σε σχέση με την απόδοση ενός παίκτη. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα κριτικάρω κάποια απόδοση παίκτη".

Για τον "πανικό" στο τελευταίο 20λεπτο και πώς το εξηγεί που δεν έγιναν μεγάλες φάσεις: "Θα συμφωνήσω. Ήταν κάτι καινούργιο που δεν μας έχει ξανασυμβεί. Έμαθα πολλά από τους ποδοσφαιριστές και τις αντιδράσεις μας απόψε".

Για το αν δεν υπολογίζεται ο Τζανετόπουλος: "Ποιος έχει πει ότι δεν υπολογίζω τον Τζανετόπουλο;"

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τους αμυντικούς του: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δε σημαίνει τίποτα επειδή έγινε σήμερα ένα λάθος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δείτε τη γκέλα του Ανέστη στο γκολ του Λεβαδειακού

ΑΕΚ - Λεβαδειακός 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK