Στην Καϊράτ Αλμάτι ο Άρθο

Στο Καζακστάν με τη φανέλα της Καϊράτ Αλμάτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θέσαρ Άρθο.

Στην Καϊράτ Αλμάτι ο Άρθο

Ο Ισπανός κεντικός αμυντικός της ΑΕΚ Θέσαρ Άρθο βρέθηκε στο Καζακστάν και πέρασε από ιατρικά τεστ, με τη μεταγραφή του στην Καϊράτ Αλμάτι να ολοκληρώνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Άρθο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο θα του αποφέρει το ποσό των 320.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Το βράδυ της Τρίτης η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποδέσμευσή του: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Θέσαρ Αρθο στον σύλλογο Καϊράτ Αλμάτι του Καζακστάν. Η ΑΕΚ ευχαριστεί δημόσια τον Ισπανό ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας και για την προσφορά του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έρχεται ο Κάτσαρ, προχωράει για τους υπόλοιπους
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ