Θέλει Νεγρέδο ο Χιμένεθ!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βαλένθια, ο Μανόλο Χιμένεθ αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να ντύσει τον Άλβαρο Νεγρέδο στα κιτρινόμαυρα.

Middlesbrough's Alvaro Negredo celebrates scoring his side's first goal of the game from the pendata-alty spot during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Middlesbrough's Alvaro Negredo celebrates scoring his side's first goal of the game from the pendata-alty spot during the English Premier League soccer match between Middlesbrough and West Bromwich Albion, at the Riverside Stadium, in Middlesbrough, England, Tuesday Jan. 31, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) AP

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Gestiona Radio Valencia" και υποστήριξε πως αν είχε την ευκαιρία, θα ήθελε να δει τον Νεγρέδο να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ, τονίζοντας ακόμη πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ικανός να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα γι αυτόν τον παίκτη.

"Είναι μία περίπλοκη περίπτωση αλλά πρέπει να την μεταβιβάσω απευθείας στον πρόεδρο της ΑΕΚ. Αυτός αν θέλει, μπορεί! Σας ξαναλέω πως πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση, είναι ένας παίκτης τον οποίο δεν έχω ζητήσει αλλά τον έχω στο μυαλό μου", σχολίασε αρχικά.

Σε ερώτηση για το κασέ του παίκτη, είπε: " Μακάρι να είχαμε τα χρήματα. Όλοι οι καλοί παίκτες είναι ευπρόσδεκτοι. Ο Νεγρέδο θα δώσει τεράστια βοήθεια στην ομάδα. Αν είχα την ευκαιρία να τον πάρω, φυσικά και θα το έκανα".

Για το γεγονός ότι συνυπήρξε με τον Ισπανό άσο στη Σεβίλλη, είπε: " Επέμενα πολύ να έρθει στη Σεβίλλη. Του είχα πει ότι θα είναι ο βασικός σέντερ φορ στην ομάδα και δεν έκανα λάθος. Ο Νεγρέδο είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για οποιαδήποτε ομάδα εφόσον βρίσκεται στο 100%".

Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK