Το τρέχει για στόπερ, κοντά σε Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι είναι αρκετά κοντά στο οικονομικό και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά. Αναφορές και στην Ουκρανία για την πιθανότητα μετακόμισής του στην ΑΕΚ.

Barcelona's new signing Dmytro Chygrynskiy poses during his official presentation at Nou Camp stadium in Barcelona August 31, 2009. REUTERS/Albert Gea (SPAIN SPORT SOCCER)
Barcelona's new signing Dmytro Chygrynskiy poses during his official presentation at Nou Camp stadium in Barcelona August 31, 2009. REUTERS/Albert Gea (SPAIN SPORT SOCCER) REUTERS

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι καθώς ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των κεφαλών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι η εμπειρία και οι παραστάσεις του Τσιγκρίνσκι μπορούν να προσθέσουν το κομμάτι που λείπει από το κέντρο της άμυνας της ομάδας, θέση στην οποία υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά.

Κοντά στο οικονομικό

Αυτό που προκύπτει αυτή την ώρα από το ρεπορτάζ είναι ότι ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι είναι αρκετά κοντά σε ότι αφορά το οικονομικό, με το ενδεχόμενο να γίνει deal, να συγκεντρώνει -τουλάχιστον αυτή την ώρα- αρκετές πιθανότητες. Το ίδιο κλίμα με αυτό που αποπνέει στην Ελλάδα, υπάρχει και στην πατρίδα του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο ουκρανικός Τύπος στέκεται και αυτός στην πιθανότητα να μετακομίσει ο Τσιγκρίνσκι στην Αθήνα για χάρη της ΑΕΚ, με τις τελευταίες αναφορές να θεωρούν αρκετά εφικτό να προχωρήσει η απόκτησή του από την «Ένωση».

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ

Το σίγουρο στην περίπτωση του Τσιγκρίνσκι είναι ότι θα υπάρχει πολύ σύντομα σημαντική εξέλιξη (αρνητική ή θετική) αφού στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στον αγωνιστικό σχεδιασμό με την απόκτηση του στόπερ, την οποία θεωρούν νευραλγική και θέλουν να διορθώσουν τα περσινά λάθη.

Από εκεί και πέρα, πέραν από τη θέση του κεντρικού αμυντικού και του τερματοφύλακα -που έχει ήδη κλείσει- η ΑΕΚ θα κινηθεί -τουλάχιστον- για την απόκτηση ενός χαφ, ενός ή δύο εξτρέμ, ενός ή δύο σέντερ φορ.

Mπάρκας και Ανέστης το δίδυμο

Με τους Βασίλη Μπάρκα και Γιάννη Ανέστη θα πορευθεί την επόμενη χρονιά σε ότι έχει να κάνει με το δίδυμο τερματοφυλάκων η ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" κατέληξαν σε αυτή την απόφαση κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος ο Γκιόργκι Λόρια παρότι υπήρχε κατ' αρχήν συμφωνία.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τρίτος τερματοφύλακας της ΑΕΚ στη σεζόν θα είναι ο Ηλίας Βούρας. Αν ο τελευταίος δεν θελήσει να αποχωρήσει για να πάει σε ομάδα που θα του δώσει ευκαιρίες, τότε θα ανέβει στην πρώτη ομάδα τερματοφύλακας από την Κ20 ως τρίτος, δεδομένου ότι ο Παναγιώτης Ντούνης προορίζεται για δανεικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK