Τρίωρη συνάντηση Αδαμίδη-Κιντή και... στη μέση η Original

"Σφυροκόπημα" στον Σταύρο Αδαμίδη από τον Γιώργο Κιντή και την Original στην τρίωρη συνάντηση που έγινε στα Σπάτα. Ερωτήσεις για όλα τα "καυτά" θέματα της ΑΕΚ. Τι ειπώθηκε για Τζεμπούρ, Μανωλά και Βιντιάδη, πιθανό ραντεβού της Original με τον Βιντιάδη μετά τα Χριστούγεννα. Αναλυτικό ρεπορτάζ από τον Γιάννη Ξενάκη. Προφορική συμφωνία με τον Πετρόπουλο.

Τρίωρη συνάντηση Αδαμίδη-Κιντή και... στη μέση η Original

Συνάντηση με τους Σταύρο Αδαμίδη και Γιώργο Κιντή είχαν την Τρίτη στελέχη της Original. Το ραντεβού (για το οποίο ο Αδαμίδης δεν γνώριζε για την παρουσία και του Κιντή) έγινε στο μίτινγκ ρουμ στα Σπάτα και κράτησε περίπου τρεις ώρες. Σε αυτό έδωσαν το παρών δέκα στελέχη της Original (ενώ καμιά 50αριά βρίσκονταν έξω από την αίθουσα συσκέψεων) και οι δύο άνδρες.

Η συνάντηση επί της ουσίας εξελίχθηκε σε άγριο σφυροκόπημα στον Αδαμίδη που δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για όλα τα "καυτά" ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ. Σχετικά με τα 5 εκατομμύρια ευρώ ( θέμα που αποκάλυψε το Contra.gr) και τι απέγιναν (θέμα που έθιξε και επέμεινε ο Κιντής), ο Αδαμίδης έσπευσε να τονίσει πως δεν έχει φάει ούτε ευρώ από την ομάδα: "Κάντε μου αύριο κιόλας διαχειριστικό έλεγχο!", είπε, ενώ σε επίμονες ερωτήσεις από πλευράς Original για τα χρήματα που δεν πλήρωσε για τους Τζεμπούρ και Μανωλά, είπε -σχετικά με τον Αλγερινό- πως "μας ζητούσε να παίρνει όσα έπαιρνε ο... Πάντελιτς" και για τον δεύτερο και τα 50.000 ευρώ της προκαταβολής που δεν έδωσε, είπε ορθά κοφτά πως δεν τα είχε.

Ερωτήσεις δέχθηκε και για τις περιπτώσεις Νάτσο Σκόκο και φυσικά Δημήτρη Βιντιάδη και άφησε να εννοηθεί πως ο Νοτιάς και ο Παππάς θα βοηθήσουν οικονομικά τον Ελληνα επιχειρηματία: "Πηγαίνετε κι εσείς να τον ρωτήσετε", αποκρίθηκε. Μάλιστα, αναμένεται ραντεβού της Original με τον Βιντιάδη, αλλά αυτό πιθανόν να γίνει μετά τα Χριστούγεννα, αφού αυτή την περίοδο ο υποψήφιος επενδυτής βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Τέλος, ο Σταύρος Αδαμίδης άφησε να εννοηθεί πως έχει μαζέψει... διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ και περιμένει να ψηφιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο για τις ανώνυμες εταιρείες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ατμόσφαιρα στα Σπάτα ήταν συγκλονιστική. Πέραν 1-2 στιγμών μικροέντασης, η συζήτηση έγινε μέσα σε κλίμα που όμοιά του η ΑΕΚ δεν έχει ξαναζήσει. Και μιλάμε για μία συνάντηση όπου βρέθηκαν δύο αντιμαχόμενες πλευρές (Αδαμίδης-Κιντής) και η Original.

News 24/7

24MEDIA NETWORK