Χιμένεθ: "Συνεχίζουμε όπως είμαστε"

Λήξη μεταγραφών σήμανε μιλώντας στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ. Με Βάργκας στην Πάτρα για το φιλικό με την Παναχαϊκή.

Χιμένεθ: "Συνεχίζουμε όπως είμαστε"

'Συνεχίζουμε όπως είμαστε. Μπορεί να μένει ακόμα μια μέρα έως τη λήξη των μεταγραφών, αλλά μάλλον δεν θα κάνουμε άλλη", είπε στους ποδοσφαιριστές του μετά την προπόνηση της Τρίτης ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ παίρνει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές για το φιλικό της Τετάρτης με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (20.30 στο γήπεδο Αγυάς). Μεταξύ αυτών και ο Βάργκας, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΚ.

Οι υπόλοιποι 20 της αποστολής στην αχαϊκή πρωτεύουσα είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Σιαλμάς, Γεωργέας, Καράμπελας, Λαγός, Λεονάρντο, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Κάλα, Μπερνς, Κοντοές, Κλωναρίδης, Τσίτας, Τσουκαλάς, Νικόλτσης, Κατσέτης, Χέλγκασον, Φούντας, Βλάχος.

Στην Αθήνα θα μείνουν για να συνεχίσουν το ατομικό πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του Πανταζή, ο Δέλλας και ο Μανωλάς.

Οι δανεικοί

Ενόψει της λήξης της θερινής μεταγραφικής περιόδου, οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ επικέντρωσαν στην... απαλλαγή του ρόστερ από τους υπεράριθμους.

Ετσι, ο 20χρονος χαφ Φέτσης, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Ένωση προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, θα δοθεί δανεικός στον νεοφώτιστο στη Γ' Εθνική ΑΟ Γλυφάδας (ομάδα του Βίκτωρα Ρέστη).

Ο Ματεντζίδης που αποκτήθηκε πέρσι από τον Πανθρακικό, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με την φανέλα του Διαγόρα, ενώ ο Καλαμιώτης οδεύει προς την Φυλή και τον Θρασύβουλο.

Ανάλογη τύχη θα έχουν οι Αγκιριμπά, Νικόλτσης, Ρίκκα, Αμπντουραχμανί, Νικόλτσης για τους οποίους αναζητούνται ομάδες πρόθυμες να τους δανειστούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK