Ζαϊρί στο Contra.gr: "Ναι στην ΑΕΚ"

Μετά τον Έιντουρ Γκούντιονσεν η ΑΕΚ κρατάει στα χέρια της και το "Oui" του Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Contra.gr θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ζαϊρί στο Contra.gr: "Ναι στην ΑΕΚ"

Μετά τη συμφωνία με τον Ισλανδό επιθετικό Έιντουρ Γκούντιονσεν, η "Ένωση" μπορεί να προχωρήσει σε ακόμα μία σημαντική προσθήκη καθώς ο Μαροκινός πλάγιος χαφ ξεπέρασε τα οικογενειακά προβλήματα που του επέβαλαν την παραμονή στη Γαλλία και λέει "ΝΑΙ" σε ενδεχόμενη επιστροφή στην Ελλάδα.

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Ζαϊρί ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων προκειμένου να είναι έτοιμος όταν θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. "Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ξεπεράστηκαν κάποιες δυσκολίες και πλέον είμαι έτοιμος να υπογράψω με όποια ομάδα με θέλει. Μια ιδανική περίπτωση για μένα θα ήταν η ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, με φανατικό κοινό και μου δίνει κίνητρα για να προσφέρω".

Ο Ζαϊρί παρουσιάστηκε διαβασμένος και για τις μεταγραφικές κινήσεις της "'Ενωσης": "Τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ελλάδα αλλά η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες να ενισχυθεί σημαντικά. Πήρε και έναν πολύ καλό παίκτη, τον Γκούντιονσεν."

Οι εξελίξεις στην υπόθεση ΑΕΚ-Ζαϊρί αναμένεται να τρέξουν με το ξεκίνημα της εβδομάδας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr έχει προγραμματιστεί και ραντεβού της διοίκησης της ΑΕΚ με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK