Διοίκηση δύο ημερών και... μεταγραφή στον Άρη

Οι πρωτοφανείς εξελίξεις στον Άρη δημιουργούν και απίστευτες καταστάσεις για την -κυριολεκτικά- επόμενη μέρα της απόφασης δήλωσης συμμετοχής στη Γ' Εθνική, αντί της Football League που αυτήν τη στιγμή έχει δικαίωμα να αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Διοίκηση δύο ημερών και... μεταγραφή στον Άρη

Η ΠΑΕ αναζητά δύο ομάδες... διαχείρισης, μία διάρκειας δύο - τριών ημερών και μία για την ορθή και αποτελεσματική εκκάθάριση της ΠΑΕ, από τη στιγμή που ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης, και ο νυν πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα υπογράψουν τον υποβιβασμό του συλλόγου στη Γ' Εθνική και μάλιστα ήταν απόντες από τη ΓΣ της Πέμπτης.

Η πρώτη ομάδα διαχείρισης επιβάλλεται να συσταθεί εντός... ωρών, ώστε να προλάβει τις προθεσμίες σχετικά με τη δήλωση απόσυρσης από τη Football League στη διοργανώτρια αρχή και τη δήλωση ανάκλησης στην ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και τη δήλωση συμμετοχής στη Γ' Εθνική.

Γι' αυτές τις πράξεις απαιτείται ΔΣ τουλάχιστον 3 μελών και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις σε άτομα που θα μπορούσαν να "τρέξουν" την ΠΑΕ γι' αυτές τις απαραίτητες ενέργειες.

Αντιστοίχως, έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για την εύρεση του ανθρώπου που θα ηγηθεί της μετάβασης στη νέα εποχή, που θα "λύσει" την ΠΑΕ με απώτερο σκοπό να "εξαφανιστούν" τα χρέη της και ο Άρης να καταστεί βιώσιμος ως σύλλογος.

Ο διευθύνων σύμβουλος της "Swedish Systems Security", Γιώργος Γαλανός, γνωστός Αρειανός αλλά με ενασχόληση με τον μπασκετικό Ηρακλή στο παρελθόν, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβει τη σκυτάλη ή να συμμετάσχει στα της ομάδας αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης, παρ' όλα αυτά απουσίαζε από τη ΓΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Το ΔΣ της ΚΜΑ

Μετά από την ψηφοφορία και το ερώτημα σχετικά με Γ' Εθνική ή Football League αλλά ουσιαστικά με εξαγορά ΑΦΜ άλλης ομάδας διότι τον Νοέμβριο θα επερχόταν χρεοκοπία, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στις δηλώσεις κατά τη ΓΣ, η ΚΜΑ θα προβεί σε διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Παρασκευής για τις κρίσιμες αποφάσεις της συνέχειας.

Υπενθυμίζεται ότι η επιλογή της Γ' Εθνικής συγκέντρωσε 108 ψήφους, της Football League 11 ψήφους, ενώ υπήρχαν και 3 λευκά και ένα άκυρο.

Και μέσα σε όλα... μεταγραφή

Κι ενώ το αγωνιστικό τμήμα έχει στηθεί με προοπτική συμμετοχής στη Football League και κατά συνέπεια τα πάντα είναι στον "αέρα" σχετικά με Δημήτρη Καλαϊτζίδη και παίκτες, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης (22/08) ένας παίκτης για τους "κίτρινους"!

Ο 22χρονος Γάλλος μέσος Γκαέλ Ενλουντουλού, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Λοκομοτίβ Σόφιας και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πόρτσμουθ (δεύτερη ομάδα), Λοζάνη και Τσέρνομορετς, αφού "κόπηκε" από τον Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Καστίγια, συμφώνησε με τον Άρη και ταξίδεψε στην Ελλάδα για να υπογράψει, πριν οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις για τη Γ' Εθνική.

Διαβάστε ακόμη

Οριστικό: στην Γ' Εθνική ο Άρης

"Ψεύτης ο Στεφανίδης, κραχ μέχρι Νοέμβριο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK