Κάλιαρι - Άρης 1-1

Τα γνωστά αμυντικά προβλήματα παρουσίασε στο 1-1 με την Κάλιαρι ο Αρης, ο οποίος είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη. Σκόραρε ξανά ο Σολτάνι.

Κάλιαρι - Άρης 1-1

Στο πρώτο μέρος ο Αρης ήταν ομάδα για να προβληματιστείς και να αναθεματίσεις. Αν και ξεκίνησαν καλά οι Θεσσαλονικείς, στη συνέχεια η Κάλιαρι ανέβηκε σκόραρε εκμεταλλευόμενη την αδράνεια της άμυνας και δημιούργησε φάσεις για μεγαλύτερο σκορ. Πάνω-κάτω δηλαδή ό,τι συνέβη και στο φιλικό με τη Λάτσιο.

Οι κίτρινοι δεν είχαν απαντήσεις στα δύσκολα ερωτήματα των Ιταλών με αποτέλεσμα να παρουσιάσουν ουκ ολίγα προβλήματα και σχεδόν καμία φάση στην εστία των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη, όμως, ο Αρης βελτιώθηκε. Η είσοδος του Σολτάνι άλλαξε τον ρου του αγώνα και το σκορ, αφού με το πέμπτο του γκολ στα φιλικά έκανε το 1-1. Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη διόρθωσε πολλά από τα κακώς κείμενα του πρώτου σαρανταπενταλέπτου και έχασε πολλές φάσεις για να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη. Μοιραίος ο Τσέζαρεκ που απώλεσε τρεις κλασικές ευκαιρίες.

Μετά το 75' ο Τσιώλης έδωσε λεπτά συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες και γύρισε τη διάταξη σε 4-2-3-1. Επεσε ο ρυθμός, η Κάλιαρι βγήκε μπροστά, αλλά το 1-1 δεν άλλαξε.

Τι κρατάμε:

* Την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και την καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής.
* Την παρουσία του Σολτάνι, ο οποίος σκόραρε ξανά και έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος.
* Την παρουσία του Καπετάνου, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος και έδωσε άλλον αέρα στον Αρη.

Τι πετάμε:

* Τα κενά στην άμυνα και δη στον αέρα.
* Την αδράνεια που παρουσιάζεται ουκ ολίγες φορές στο κέντρο της οπισθοφυλακής.
* Τις χαμένες ευκαιρίες. Καλό είναι να δημιουργούνται φάσεις κι ας χάνονται, ο Τσέζαρεκ, όμως, που έχασε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες χρειάζεται οπωσδήποτε ένα γκολ για να πάρει τα πάνω του.

Το γκολ της Κάλιαρι:

Το γκολ του Αρη:

Ευκαιρία Τσέζαρεκ:

Νέα ευκαιρία Τσέζαρεκ:

Δείτε το live του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK