Προφορική συμφωνία με Πρόμπιερζ

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα είναι τελικά ο νέος προπονητής του Άρη, έπειτα από την επίτευξη προφορικής συμφωνίας με τη διοίκηση των "κίτρινων".

Προφορική συμφωνία με Πρόμπιερζ

Ο 39χρονος τεχνικός αναμένεται σύντομα στη χώρα μας για να δώσει το "παρών" στις εξέδρες του "Κλεάνθης Βικελίδης" στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την καταρχήν προφορική συμφωνία με τον Πολωνό προπονητή Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός τεχνικός, που αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στην χώρα του το 2010, έχοντας κατακτήσει την ίδια χρονιά με την Γιαγκελόνια το κύπελλο και το Σούπερ Καπ Πολωνίας και αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές".

Γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1972 και πρώην ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν ως μέσος, με καριέρα σε Πολωνία και Γερμανία εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2005 για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πολώνια Μπίτομ. Την επόμενη σεζόν πήρε τα ηνία της Βίτζεβ Λουντζ για να επιστρέψει έπειτα από δώδεκα μήνες στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής. Το καλοκαίρι του 2008 τον εμπιστεύτηκε η Γιαγκελόνια. Έπειτα από 114 αγώνες στον πάγκο (46νίκες – 31 ισοπαλίες – 37 ήττες, 125 γκολ υπέρ – 113 γκολ κατά) ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Aπό την έκτη αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος ( κι ενώ η ομάδα είχε 5 ήττες) ανέλαβε τα ηνία της δεύτερης ομάδας του Λουντς την LKS Λόντσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK