Συμφώνησε με Μιλίνκοβιτς ο Άρης

Ο Σέρβος Ζόραν Μιλίνκοβιτς επελέγη από τους ανθρώπους του Άρη να αποτελέσει τον διάδοχο του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και η περίπτωσή του προτιμήθηκε αντί του Γερμανού Γκούντερ Κέστνερ.

Συμφώνησε με Μιλίνκοβιτς ο Άρης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, ταξίδεψε την Κυριακή στο Βελιγράδι όπου ήρθε σε συμφωνία με τον 44χρονο Σέρβο τεχνικό, ο οποίος αναμένεται την Τρίτηνα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά.

Ως προπονητής ο Μιλίνκοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Όμπιλιτς το 2004. Ακολούθησε η Μπόρτσα (2005-2008), ενώ το καλοκαίρι του 2009 ανέλαβε την νεοφώτιστη Σπαρτάκ Ζλάτιμπορ οδηγώντας την στα προκριματικά του Κυπέλλου UEFA.

Επόμενος σταθμός του ήταν η Βοϊβοντίνα που την οδήγησε στην καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία της και στη συμμετοχή της στο Europa League.

Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2011-2012 πήγε στη Σπαρτάκ Ζλάτιμπορ και την περίοδο 2012-2013 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΟΦΚ Βελιγραδίου με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Ζόραν Λόντσαρ να ήταν στην θέση του τεχνικού της διευθυντή. Ο Λόντσαρ θα είναι βοηθός του στον πάγκο του Άρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK