Εκτός δράσης για ενάμισι μήνα ο Εζίλ

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Μεσούτ Εζίλ έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, το οποίο αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ενάμισι μήνα.

Εκτός δράσης για ενάμισι μήνα ο Εζίλ

Ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ τραυματίστηκε στον επαναληπτικό της "Αλιάνζ Αρίνα" με την Μπάγερν και μόλις άρχισε το δεύτερο ημίχρονο έδωσε τη θέση του στον Τόμας Ροσίτσκι.

Την Τετάρτη ο Μεσούτ Εζίλ υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες φανέρωσαν μυικό πρόβλημα, πράγμα που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με την Τότεναμ, την Τσέλσι, την Σουόνσι, την Μάντσεστερ Σίτι και την Έβερτον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός άσος τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς με την Μπάγερν, αλλά από τη στιγμή που δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτό, η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ο Μεσούτ Εζίλ δεν εξετάστηκε μόνο από το ιατρικό τιμ της Άρσεναλ, αλλά και από εκείνο της Μπάγερν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζακ Γουίλσιρ έχει τεθεί νοκ-άουτ για τους επόμενους δύο μήνες, ο Θίο Γουόλκοτ θα επιστρέψει στη δράση την επόμενη σεζόν και ο Άαρον Ράμσεϊ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μηρό από τις 26 Δεκεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK