Φιλικό με την Καλαμάτα στην Τρίπολη

Μετά το δύο στα δύο στις πρώτες αγωνιστικές, ο Σάκης Τσιώλης έχει δύο εβδομάδες χρόνο για να βάλει ακόμα περισσότερο στη φιλοσοφία του Αστέρα Τρίπολης τους παίκτες της ομάδας και κυρίως τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

Φιλικό με την Καλαμάτα στην Τρίπολη

Για αυτό το λόγο οι Αρκάδες θα δώσουν φιλική αναμέτρηση με την Καλαμάτα το απόγευμα της Πέμπτης (06/09, 18:00) στο γήπεδο της Τρίπολης.

Σε ό,τι αφορά την μπλε κάρτα του Γκάμπριελ αυτή έφτασε από την Βραζιλία στα γραφεία των Αρκάδων και στην ΕΠΟ. Τις επόμενες μέρες το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την μπλε κάρτα του Καρντάσιο.

Από εκεί και πέρα, και καθώς το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγωνιστική λόγω της εθνικής ομάδας, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με την ομάδα Νέων το πρωί του Σαββάτου (08/09). Εκεί ο προπονητής του Αστέρα θα δει την κατάσταση των παικτών που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όπως ο Θανάσης Κωστούλας ο οποίος ολοκλήρωσε την αποκατάσταση μετά τον τραυματισμό στους χιαστούς τα Χριστούγεννα και είναι πλέον απόλυτα έτοιμος.

Μετά από αυτά τα δύο φιλικά και τις προπονήσεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα, ο Αστέρας θα μπει στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK