Η αποστολή για το Καρπενήσι

Το πρωί της Πέμπτης (4/7) ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις του Αστέρα στην Τρίπολη και ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή για το Καρπενήσι
tsiolis.jpg INTIME SPORTS

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για το Καρπενήσι:

Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Λαδάς, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Λισγάρας, Ζαραδούκας, Κοντοές, Ρούσσης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Μουνάφο, Σέτι, Κάφα, Ουρτάδο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Ζησόπουλος, Αναστασόπουλος, Γκαϊδατζής, Τογρού, Βελισσάρης, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Καρυδόπουλος, Παπουρτζής, Τσιώλης και Καστριτσέας.

Στην αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι, θα προστεθούν από τις 15 Ιουλίου και οι διεθνείς με την εθνική νέων Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας, που συμμετείχαν τις προηγούμενες ημέρες στο Μουντιάλ Κ-20.

Σε δηλώσεις του για την προετοιμασία της ομάδας και το βασικό στάδιο που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι, o Σάκης Τσιώλης τόνισε: "Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας, μέσα σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα με το πρόγραμμα να βγαίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάμε στο Καρπενήσι, προκειμένου να κάνουμε το ουσιαστικό στάδιο προετοιμασίας με το χρόνο να μας πιέζει, αφού στις 1 Αυγούστου θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο Europa League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK