Ο ξεχωριστός Τζέρι Ούγκεν

Οι προπονήσεις με τον Τζέρι Ούγκεν είναι πάντοτε ξεχωριστές και απολαυστικές για τους τερματοφύλακες του Αστέρα Τρίπολης. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ατάκα "ό,τι και να πιάσει ο άνθρωπος το κάνει χρυσό", που ακούγεται συχνά στο αρκαδικό στρατόπεδο.

Ο ξεχωριστός Τζέρι Ούγκεν

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα είναι μεγάλο κεφάλαιο για τους Αρκάδες και φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο και κυρίως τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο και ιδρώτα...

Ο Τζέρι Ούγκεν για ακόμη μια χρονιά δεν... αφήνει σε ησυχία τους γκολκίπερ των "κιτρινομπλέ" και με ασταμάτητη και πρωτοποριακή προπόνηση τους ετοιμάζει για τη νέα δύσκολη σεζόν.

Ο έμπειρος Μπαντής, ο γεμάτος ορμή Γεωργακόπουλος, το ταλέντο που ακούει στο όνομα Λαδάς και ο "φρέσκος" Άρης Παπουρτζής είναι η τετράδα των τερματοφυλάκων που δουλεύουν αυτές τις μέρες με τον Τζέρι.

Οι τρεις πρώτοι έχουν ξαναδουλέψει με τον Νιγηριανό προπονητή, ενώ ο τελευταίος είναι μόλις 17 ετών, ανήκε στην ΑΕΚ και αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στον Αστέρα. Ο Παπουρτζής έχει ύψος 1,97 και τώρα αρχίζει να μπαίνει στη φιλοσοφία του Τζέρι.

"Και ο Φούλοπ που έχει παίξει στην Αγγλία χρειάστηκε μέρες για να προσαρμοστεί στον τρόπο προπόνησης μας. Μην ανησυχείς. Συνέχισε έτσι", είπε ο Τζέρι στο νεαρό γκολκίπερ όταν αυτός απογοητεύτηκε από την λάθος εκτέλεση μιας άσκησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK