Ράγιος για Μακάμπι Χάιφα

Βασικό μεταγραφικό στόχο της Μακάμπι Χάιφα αποτελεί ο Ρούμπεν Ράγιος, με την ομάδα από το Ισραήλ να είναι έτοιμη να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη του Ισπανού χαφ.

Ράγιος για Μακάμπι Χάιφα

Για τον Ισπανό έχουν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες, ωστόσο η Μακάμπι είναι αυτή που φαίνεται πως τον θέλει περισσότερο και είναι πιο κοντά στην απόκτησή του. Δημοσιογράφοι από το Ισραήλ απευθύνθηκαν στο arcadia-sports προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για τον Ράγιος και μας αποκάλυψαν πως η διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα προσφέρει ένα ποσό που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να ντύσει τον Ράγιος στα πράσινα!

Αν η οικονομική προσφορά της Μακάμπι προς τους Αρκάδες είναι τέτοιου επιπέδου, τότε πολύ δύσκολα η κιτρινομπλέ ΠΑΕ θα μπορέσει να αρνηθεί.

Το συμβόλαιο του Ράγιος με τον Αστέρα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο η συγκεκριμένη πρόταση αγοράς του Ισπανού αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα...

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είχε φθάσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2011 μαζί με τον Τσίμο Ναβάρο, ως επιλογές του Όσκαρ Φερνάντεθ. Ο Ράγιος κάτω από τις οδηγίες του Τσιώλη βρήκε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι του Αστέρα και πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές σεζόν ως ο βασικός δημιουργός του παιχνιδιού των Αρκάδων.

Η Μακάμπι τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος στο Ισραήλ και θα αγωνιστεί στο Europa League. Ο προπονητής της ομάδας από τη Χάιφα είναι ο Αρίκ Μπεναντό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK